Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου για το φετινό Καρναβάλι (φωτό)

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την φετινή παρέλαση του Καρναβαλιού, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο, μαζί με φωτογραφίες από την παρέλαση:

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Μοσχάτο 27/2/2011

Τηλ.Κέντρο: 213 20 19 600
www.dimosmoschatou.gr
Γρ. τύπου: 213 20 19 633, 213 20 19 636
Πληρ. Γιάννης Ιωαννίδης 6977 784893

Το μεσημέρι της Κυριακής, το Μοσχάτο για άλλη μία χρονιά γέμισε καρναβαλιστές, ζωντάνια και κέφι!

Ο νέος Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σκόρπισε το μήνυμα της αισιοδοξίας και της καρναβαλικής τρέλας σε όλους!

Στις 27 Φεβρουαρίου, στις 2.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε για 25η χρονιά η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το κέφι και η ζωντάνια των μεταμφιεσμένων πληρωμάτων πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, αψηφώντας το δυνατό κρύο και το συννεφιασμένο ουρανό, χόρεψαν, τραγούδησαν και γλέντησαν με την καρδιά τους.

Οι μάστερ Σεφ, έγιναν ένα με τους χιονάνθρωπους, οι μαφιόζοι και οι χορεύτριες καν καν χόρεψαν σάμπα με τους αρλεκίνους, ενώ οι καλεσμένοι από το «γάμο του Κουτρούλη» γλέντησαν παρέα με τους τρελούς κουρελήδες, δίνοντας στους επισκέπτες το γέλιο που τόσο είχαν ανάγκη στις μέρες μας.

Την παράσταση έκλεψαν με τη ζωντάνια τους και τα σκέρτσα τους οι μικροί καρναβαλιστές, οι οποίοι αψηφώντας τη χαμηλή θερμοκρασία και τη συννεφιά, χόρευαν συνέχεια στους λάτιν ρυθμούς! Και οι νέοι όμως έδωσαν δυναμικό παρόν στις φετινές εκδηλώσεις, διεκδικώντας δυναμικά το κέφι και τη διασκέδαση που ταιριάζει στην ηλικία τους!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έδωσε σε όλους ήδη ραντεβού για του χρόνου με μία διοργάνωση ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο πλούσια, με σκοπό να συνεχίσει το καρναβάλι Μοσχάτου-Ταύρου να γράφει τη δική του ιστορία!

*** Για να δείτε τις φωτογραφίες σε πραγματικό μέγεθος, κάντε κλικ επάνω σε αυτές.

1 σχόλιο:

  1. Δεν το έλεγες κ καρναβάλι αυτό!!! Να μη γράφουμε κ ό,τι θέλουμε!!! Μισή ώρα υπόθεση... προσωπικά ούτε κέφι, ούτε ζωντάνια είδα, εκτός κ αν ήμουν σε άλλη πόλη!!!
    Οι λόγοι που το καρναβάλι μας ήταν τέτοιο φέτος είναι γνωστοί κ απόλυτα σεβαστοί κ κατανοητοί, απλά ξαναλέω να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή