Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και την Επιτροπή Διαβούλευσης

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόσο για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, όσο για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Δημοσιεύουμε την αφίσα που κυκλοφόρησε, αλλά και την επιστολή του Δημάρχου προς τους πολίτες του Μοσχάτου - Ταύρου:


Για να δείτε την αφίσα σε πλήρες μέγεθος, κάντε κλικ επάνω της. Στη συνέχεια δημοσιεύουμε την επιστολή του Ανδρέα Ευθυμίου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχάτο, 9/2/2011
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154

Αριθ. Πρωτ.: ………2799…………………..
ΠΡΟΣ:
• Συλλόγους, Φορείς, Σωματεία, Ενώσεις
• Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι
• Εθελοντικές οργανώσεις
• Κινήσεις πολιτών
• Δημότες

Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες

Δύο σημαντικοί θεσμοί για τη συμμετοχή και τις δυνατότητες του νέου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου πρόκειται να ενταχθούν στη διοίκηση του Δήμου μας. Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και ο Συμπαραστάτης του Δημότη.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με προγράμματα του δήμου και για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, εξετάζει τοπικά προβλήματα και αναπτυξιακές δυνατότητες και προτείνει λύσεις.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της επιχείρησης, είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Δέχεται καταγγελίες πολιτών και επιχειρήσεων, διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και επικοινωνεί με τους ενδιαφερόμενους για τα θέματα που προκύπτουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του θα επιλέξει τους εκπροσώπους της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Οι υποψηφιότητες για τους δύο θεσμούς κατατίθενται στο Δημαρχείο (Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου), μέχρι τις 21/2/2011. Το πλήρες κείμενο των προκηρύξεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, http://www.dimosmoschatou.gr/.

Πιστεύω στη μεγάλη συμμετοχή σας σε δύο συμμετοχικούς θεσμούς που μπορούν να προσφέρουν στο νέο μας Δήμο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου