Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή εκδήλωσης για την Τσικνοπέμπτη

Η βροχή δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του προγραμματισμένου για τις 6 μ.μ., λαϊκού - παραδοσιακού προγράμματος στην πλατεία Μεταμόρφωσης, όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής του ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, δε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του λαϊκού-παραδοσιακού προγράμματος στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, στις 6.00μμ, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι εκδηλώσεις στο πολιτιστικό Κέντρο (Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού), θα γίνουν κανονικά.

5 σχόλια:

  1. Ειδατε που η τεντα ειχε καποια χρησιμοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιεμαι η τεντα τωρα τι θα γινει; Θα σαπισει στις αποθηκες του Δημου;
    Αν η κατασκευη η μεταλλικη δεν φυγει απο την δευτερη πλατεια,κανω την εξης προταση: Μια φορα το χρονο να στηνεται και με τη βοηθεια σχολειων και φορεων, να γινεται ενα παζαρι,και τα χρηματα που θα μαζευονται, να δινονται σε Ιδρυματα.Αν ο μεταλλικος σκελετος λειψει,τοτε να προσφερθει σε κατασκηνωση καποιου ιδρυματος.
    Περιμενω απαντηση απο τους υπευθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H τέντα έχει γίνει δωρεά στον δήμο από Τράπεζα και ο σκοπός απόκτησής της είναι για να καλύπτει ανάγκες πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών- σεισμούς, πλημμύρες κλπ.

    Άρα δεν είναι τόσο εύκολο να την δώσουμε κάπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολυ σημαντικη η χρησιμοτητα της σε τετοιες στιγμες.Αν εχει γινει δωρεα γι'αυτους τους λογους συμφωνω απολυτα.Στα χρονια που περασαν ομως, στηθηκε κυριως για το καρναβαλι και ισως δεν την προσεξαμε τοσο (απο φθορες )ωστε αν χρειαστει να χρησιμοποιηθει.Ελπιζω οτι οι συνθηκες φυλαξης της θα ειναι τετοιες ωστε να μη καταταστραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλη η επισημανση της κ.Λυκου για τις συνθηκες φυλαξης.Τα υλικα που εχουν σαν βαση τους τις ρητινες,θελουν συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασιας ιδιαιτερες.
    Ειμαι συντηρητηςκαι γνωριζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή