Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή Ευθυμίου στον Καμίνη για την καύση καλωδίων

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, με την οποία ζητάει συνάντηση ώστε να συζητηθεί το πρόβλημα της καύσης καλωδίων από τους Ρομά στον Ταύρο. Αναλυτικά η επιστολή:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχάτο, 21/2/2011.
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154

Αριθ. Πρωτ.: ………4184…………………..
ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Κύριο Γιώργο Καμίνη

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ συνάδελφε

Βρισκόμαστε στην πρώτη περίοδο άσκησης των νέων καθηκόντων μας, σε μία δύσκολη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση. Τα θέματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και σύνθετα.

Μετά τις δύο σύντομες επικοινωνίες μας, θα ήθελα να συναντηθούμε δια ζώσης για το δύσκολο πρόβλημα των Ρομά και της καύσης των καλωδίων στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων, στα σύνορα με την περιοχή Ταύρου. Μία κατάσταση που αποτελεί πηγή ρύπανσης και εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

Πιστεύω ότι θα γίνει δυνατό να βρούμε ρεαλιστικές λύσεις για ένα θέμα που απασχολεί την περιοχή για πολλά χρόνια.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

2 σχόλια:

  1. Καλο ακουγεται αλλα μαλλον αυτο που καιει τον κ.Καμινη σημερα ειναι οι παραιτησεις των δυο Αντιδημαρχων του και να μαζεψει λιγο την παραταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνεργασίες των ανθρώπων της εξουσίας εδώ και χρόνια είναι αναποτελεσματικές και γι΄αυτό χωρίς νόημα.Σάρκα και οστά παίρνουν μόνο στα οικονομικά συμφέροντα.
    Η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον θα έπρεπε να περάσει σε άλλη φάση.
    Δυστυχώς για σας οι εξελίξεις θα σας αφήσουν πολύ πίσω. Η αντίληψη που έχετε για τον θεσμικό ρόλο του Δημάρχου σας κάνει ουραγό στο μέλλον που διαγράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή