Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

E-mail της Αγγελικής Σακελλαρίου για την παραίτησή της

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου - Ταύρου, με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου, και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης 1 του ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου, Αγγελική Σακελλαρίου, μας απέστειλε e-mail το οποίο εξηγεί τα γεγονότα σχετικά με την παραίτησή της από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής:


Προς

Moschato- live,

Αμέσως μετά τις Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη 2010 εξαιτίας δημοσιευμάτων σε διάφορα τοπικά blogs, τα οποία οικτωδώς με αποκαλούσαν άβουλο ον ή φυτό μέσα στην τοπική οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ1 Μοσχάτου, θεωρώντας βέβαιο ότι θα οικτηρούσα για μια θέση σε κάποια δημοτική επιτροπή, αναγκάστηκα να παραιτηθώ αμέσως τόσο από την θέση μου ως μέλος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας όσο και από συντονιστική επιτροπή της ΤΟ1 Μοσχάτου. Δηλώνοντας βέβαια ότι παραμένω ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από την θέση απλού μέλους θα πράττω πάντα ότι θεωρώ καλύτερο για το κόμμα που στηρίζω.

Με έκπληξη τον Δεκέμβριο του 2010, παρέλαβα πρόσκληση του Κέντρου Παιδική Μέριμνας για συμβούλιο, όπου μου ανακοινώθηκε ότι η παραίτησή μου δεν είχε γίνει δεκτή. Ήταν άλλωστε η τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Πολλοί σύντροφοι και φίλοι, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν να με πείσουν να ανακαλέσω την παραίτησή μου από την τοπική οργάνωση.

Πρόσφατα καλέστηκα από εκπροσώπους της Νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε συζήτηση με σκοπό επίσης να ανακαλέσω την παραίτησή μου.

Σκεπτόμενη τα όσα συνέβησαν στον τόπο μας τους τελευταίους μήνες των Δημοτικών Εκλογών, την πολιτική κατάσταση της χώρας γενικότερα, τις οικονομικές δυσκολίες που ταλανίζουν κάθε οικογένεια, θεωρώντας την σύνθεση καλύτερη από την διάσπαση και τον αγώνα για προσφορά προτιμότερη από την φυγή, την Παρασκευή 21/01/2011 ανακάλεσα την παραίτηση μου στην ΤΟ1 Μοσχάτου.

Χθες 1η Φεβρουαρίου 2011 μετά την παραίτηση του γραμματέα της οργάνωση ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εξαιτίας του ασυμβίβαστου με τη θέση του ως αντιδήμαρχος, η συντονιστική επιτροπή αναδιοργανώθηκε θέτοντας με ως αναπληρώτρια Γραμματέα και υπεύθυνη οικονομικού.

Σύντροφοι και φίλοι, ευχαριστώ για την πολιτική και ηθική σας στήριξη και δεσμεύομαι από σήμερα να πράξω με ελεύθερο πνεύμα ότι μπορώ για την ΤΟ1 ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μοσχάτου. Στόχος της νέας συντονιστικής είναι η ανασυγκρότηση της οργάνωσης μέσα από αντιπαραθέσεις και δημιουργικό διάλογο. Για να πετύχουμε τον στόχο χρειαζόμαστε συμμετοχή από όλους τους συντρόφους. Για να ακούγονται οι αντιπαραθέσεις χρειάζεται η δημοκρατική φωνή όλων μας και κυρίως της νεολαίας.

Και βέβαια σ’ αυτή την συντονιστική Αγγελική υπάρχει αλλά δεν περιγράφεται ποτέ πλέον ως «αειθαλής θάμνος»…

Αγγελική Σακελλαρίου

10 σχόλια:

  1. Αγγελική συγχαρητήρια!!!
    Είχα γράψει, τότε με την παραίτηση, ένα σχόλιο που σε θύμωσε, για μια ασήμαντη κουκκίδα κι αυτό γιατί νόμιζα ότι μπόρεσαν να σε επηρεάσουν οι πολιτικά "απέναντι" την ώρα της μάχης. Από τις εξελίξεις είδα ότι τελικά δεν τα κατάφεραν.
    Τώρα το παίρνω πίσω και σου λέω :
    Συγχαρητήρια!

    ΥΓ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελικη εισαι κουραστικη.Θα μπορουσες ολα αυτα να τα πεις στην πρωτη γενικη συνελευση της οργανωσης και οχι να στελνεις διαγγελμα. .Πιστευεις οτι τον κοσμο τον απασχολει η δικη σου (εσωτερικη παλη) μενω φευγω,μενω φευγω;Ελπιζω τωρα που μενεις να τελειωσουν οι μεγαλες δηλωσεις. Και μαθε οτι δεν ειναι ΦΥΓΗ το να εισαι απλο μελος.Ειμαι απλο μελος 31 χρονια και εχω δει πολλους με την ιδια συμπεριφορα.Εδω καραβια χανονται ψαροβαρκες που πατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγγελική φύγε και απο το ΜΠΑΤΣΟΚ όσο πιο γρήγορα
    μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στην Αγγελικη (Νανα) που εμεινε να παλεψει παρα την προδοσια. Νανα να ξερεις δεν εισαι μονη σου στον αγωνα και σε στηριζουν οσοι σ'αγαπανε (και ειναι πολλοι).
    Να πουμε οτι γραμματεας εγινε ο Αντωνης ο Μπουτσης, παρα το γεγονος οτι ειναι εμμισθος.
    Σε δυο μερες ζησαμε τις δυο πλευρες του ιδιου νομισματος. Ενα νεο παιδι παραιτηθηκε απο το συμβουλιο νεων για να μην νιωθει διπλοθεσιτης και ενας αλλος κυριος μαζευει τις θεσεις σαν τα στραγαλια για να ελεγχη ποστα και μαγαζακια. Αυτα για να βλεπουμε συμπεριφορες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. k gia pes mas,aytoi oloi pou h8elan na anakaleseis se parakalesan poly h' htan eykolo? (ligo 8ema gia prwinadiko den katanthse to pragma?)
    y.g. an xanafygeis ginetai na xanaanakaleseis?dhl,exoun orio oi anakaleseis h' ta parakalia pianoun mono mia fora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @6.52
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΝΑ ...ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ
    ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ?
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ???ΕΑΝ ...ΝΑΙ... ΤΟΤΕ,
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ..
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσεκαρω λεξεις... ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ,ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΓΗ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΝΕΟΛΑΙΑ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

    ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΩ...
    Α.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου ρε Νανα, η οπως σε λενε. Δεν ξερω τι θες να πεις αλλα οπως το λες φαινεται να εχεις δικιο.
    Ουτε εσενα ξερω αλλα ουτε και τους κυριους που αναφερεσαι. Μακαρι να ημουν κι εγω ΠΑΣΟΚ για να ημουν με αυτους που τα εφαγαν...Δεν πειραζει ομως, ποτε δεν ειναι αργα! Ισως μετα απο αυτο να εχω καποιες πιθανοτητες ,ε;
    Make love not war.

    ΑπάντησηΔιαγραφή