Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισε το Καρναβάλι του Μοσχάτου - Ταύρου

Άνοιξαν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Μοσχάτου - Ταύρου 2011, σήμερα το μεσημέρι.

Στους δρόμους του Μοσχάτου δυναμικό παρών έδωσε το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, ενώ τον ρυθμό επέβαλαν οι Batala με τα κρουστά τους.

Οι φωτογραφίες είναι από το blog Μοσχάτο - Ταύρος Life:


8 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια του χαμενου θησαυρου.Με ελαχιστα χρηματα και οχι του Δημου, τα καταφεραν.Καλη συνεχεια.Δικαιωνουν αυτους που τους αγαπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα αξιζει ο χαμενος θησαυρος.Ευτυχως που στο Μοσχατο τον εχουμε βρει εδω και χρονια.Ηταν πολυ ωραια το μεσημερι.Διασκεδασαμε.Μπραβο στην επιτροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις πολλα λογια, κυνηγι για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη αρχη.Ηταν πολυ ωραια.Μπραβο στο κυνηγι.Αλλαγη σκηνικου,διχως στημενες καταστασεις.Πολυ κεφι, με ελαχιστα χρηματα και οχι απο την τσεπη των δημοτων.Μπραβο παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχα δει περσι στο μοναστηρακι τους batala και ο κοσμος ,Ελληνες και ξενοι τουριστες, ειχαν ενθουσιαστει. Χαρηκα που τους ειδα και στο Μοσχατο. Τετοια σχηματα υπαρχουν σε ολες σχεδον τις ευρωπαικες πρωτευουσες. Καλη κινηση απο το κυνηγι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παιδια καλα τα πανε. Να δουμε οι μεγαλοι τι μας ετοιμαζουν.Ακομα μαζευουν αιτησεις για εκδηλωσεις.Εμεις ποτε θα τις μαθουμε?Ειπαμε λιγωτερες,οχι πολλα εξοδα, αλλα τελευταια στιγμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπηκα στη σελιδα του κυνηγιου,και εχουν ανεβασει ολο το προγραμμα τους.Δηλωνει νομιζω καποια οργανωση.Το προγραμμα του καρναβαλιου ποτε θα το μαθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή