Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΟΚ: Βρέθηκε 25χρονος απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Κρεμασμένος σε δωμάτιο του σπιτιού στη συμβολή των οδών Σολωμού και Κωνσταντινουπόλεως βρέθηκε το μεσημέρι ένας 25χρονος στο Μοσχάτο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο νεαρός να έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

(Πηγή: Newsbomb.gr)

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία εκφυλισμένη και απάνθρωπη.
    Τα ΜΜΕ έχουν πέσει στα χέρια ανθρώπων περιθωριακών και ασυνείδητων που για μοναδικό Θεό έχουν το χρήμα και την κενόδοξη δημοσιότητα, που μπροστά σε ένα νέο αγχωμένο με τα τόσα προβλήματα το πρώτο που θα κάνουν είναι να στήσουν την κάμερα μήπως και καταφέρουν να καταγράψουν την συντριβή του.
    Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους νέους γιατί αφήσαμε την κοινωνία να εξελιχθεί προς μια τέτοια κατεύθυνση.
    Θυμάμαι με νοσταλγία την παλιά εποχή που η λουσάτη πόρνη κρυβόταν ντροπιασμένη μπροστά από τις νοικοκυρές και ο νταβατζής με τις χοντρές χρυσές αλυσίδες και τα μπρασελέ τριγυρνούσε μόνο στα καταγώγια. Τότε που μας ενέπνεε το τρίπτυχο "πατρίς, οικογένεια, θρησκεία" και την καθοδήγηση της κοινωνίας είχαν ο "παπάς, ο δάσκαλος και ο χωροφύλακας".
    Θυμάμαι ότι εξαιτίας του "χωροφύλακα" επαναστατήσαμε και, δυστυχώς, τα αποτινάξαμε όλα.
    Σήμερα οι λουσάτες πόρνες είναι περιζήτητες νύφες και πιάνουν τις πρώτες σειρές σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις προβάλλοντας τα φρεσκοκαλαφατισμένα προσόντα τους και οι ανεγκέφαλοι VIP χοντροκομπιναδόροι-μιζαδόροι-νταβατζήδες περιφέρονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και εκφέρουν λόγους καταχειροκροτούμενοι από πολιτικούς, καθηγητές και ιερωμένους που επιζητούν την εύνοιά τους.
    Τί πρέπει να πούμε στους γιους μας και στις κόρες μας;
    Να που φτάσαμε λοιπόν!
    Καλλίτερα; σε καμιά περίπτωση. Χειρότερα; ναι!!

    Για να ξεφύγουμε πρέπει να βρούμε το "μέτρο". Αυτό χάσαμε. Πρέπει να βάλουμε τα "σωστά" στην μια άκρη και να τα προστατέψουμε σαν κόρη οφθαλμού και τα "σκάρτα" στην άλλη, για αλλαγή.
    Μέτρο λοιπόν στη ζωή μας, στην κρίση μας, στην επανάστασή μας και όχι πια άλλες συνολικές ανατροπές που φέρνουν τα πάνω κάτω, που διορθώνουν πέντε κακά και την ίδια ώρα χαλάνε πέντε καλά και γιαυτό δεν ολοκληρώνονται ποτέ.
    Οι νέοι δεν φταίνε σε τίποτα να τους έχουμε παγιδευμένους στα αδιέξοδα που δημιούργησε η ανευθυνότητά μας.

    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή