Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το 7ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας γίνεται στον Ταύρο

Κάντε κλικ στην αφίσα για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος

Το 7ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μάη, στο Πάρκο Ηρώων (πρώην ενόπλων δυνάμεων) στον Ταύρο- Ρουφ, σε μια συμβολική επανάκτηση του δημόσιου χώρου.

Με τη στήριξη του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου και του Τοπικού Συμβουλίου Ταύρου.

Καλούμε τον κόσμο που θα συμμετέχει στο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, να σεβαστεί το χώρο που θα μας φιλοξενήσει, συμβάλλοντας υπεύθυνα στην καθαριότητα και την περιφρούρηση του χώρου.

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και όλους τους παρευρισκόμενους, όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς, δεν υπάρχει αντίτιμο ή κερδοσκοπικά οφέλη…

Σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζει τη χρήση καμίας νόμιμης ή παράνομης ουσίας. Αντίθετα γίνεται για να διεκδικήσουμε πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις αντί για την ποινικοποίηση των χρηστών. Για να πληροφορήσουμε τον νέο κόσμο αδογμάτιστα για την επικινδυνότητα των ουσιών που καταναλώνουν και να αντιμετωπίσουμε την εξάρτηση από αυτές με βάση την τοξικότητά τους.

Η Ελευθερία, ο Έρωτας, η Φιλία, η μουσική, τα ταξίδια, οι γιορτές, το βίωμα της συλλογικής χαράς, το όνειρο, η δημιουργικότητα, το άνοιγμα της συνείδησης δεν μπορούν να παραδοθούν ούτε στους δεσμοφύλακες, ούτε στους ψυχίατρους, ούτε στα χέρια της αστυνομίας, ούτε στα χέρια των πρεζέμπορων…

Είναι χρέος όλων μας η συνάντηση αυτή να είναι ένα μάθημα από όλους εμάς για όλους εμάς, μια εμπειρία που μας κάνει καλύτερους, μια συνάντηση ενδυνάμωσης και συνειδητοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε εδώ.

4 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΤΡΟΟΟ!!! ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΔΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ; ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΜΕ ΤΙΣ ΤΖΙΒΑΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρέλαση γκέι δεν θα έχει,μόνο στην Μπουταροσαλονίκη;Να γίνει κάτι και για το αλκοόλ ρε,να μπορούν να πίνουν και στο δημοτικό τα παιδιά!Για παιδαγωγικούς λόγους,για να το αποφεύγουν αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή