Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ανοιχτά και το απόγευμα τα ΚΕΠ Μοσχάτου - Ταύρου

Από τις αρχές του Απριλίου, ένα καθολικό, μα και αυτονόητο αίτημα των πολιτών του Μοσχάτου και του Ταύρου έγινε πραγματικότητα: Τα ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) παραμένουν ανοιχτά μέχρι το απόγευμα.

Μέχρι τώρα, τις καθημερινές τα ΚΕΠ έκλειναν στις 2 το μεσημέρι. Ύστερα από ενέργειες της κ. Καπετανάκη, αρμόδιας αντιδημάρχου για τα ΚΕΠ, το νέο ωράριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι το εξής:

Καθημερινές: 08:00 - 18:00
Σάββατο: 08:00 - 13:00

Θυμίζουμε ότι το ΚΕΠ Μοσχάτου βρίσκεται στην διεύθυνση Λάμπρου Κατσώνη 69, ενώ το ΚΕΠ Ταύρου στην διεύθυνση Πειραιώς 225.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο της!
    Κι εμείς τότε θα την κάνουμε
    πραγματική Ταυριώτισσα
    και τιμής ένεκεν Μοσχατιώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο !!!!
    Να και κατι καλο
    Να μπορουμε να εξυπηρετηθουμε
    και παλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό, αλλά λίγο !!!
    Τα ΚΕΠ λειτουργούν
    καθημερινά από 8.00 έως 20.00 και το
    Σάββατο από 8.00 έως 14.00

    Έτσι λέει και ο νόμος, ο οποίος όμως βάζει όριο ως προς τον αριθμό των υπαλλήλων κάθε ΚΕΠ. Λέει ο νόμος 1 ή 2 υπάλληλοι μειωμένο ωράριο και όχι Σάββατα, πάνω από 3 υπάλληλοι ανά ΚΕΠ το αυξημένο ωράριο.

    Το λεπτό σημείο είναι να φροντίζει η δημοτική αρχή να υπάρχει πάντα ο σωστός αριθμός υπαλλήλων στα ΚΕΠ γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κα Καπετανάκη, που θα την πιέζουν να δημιουργήσει καινούρια ΚΕΠ ώστε να μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων ανά ΚΕΠ και να γυρίσουν στο μειωμένο ωράριο.
    Εν ολίγοις άμα μεθαύριο ακούσουμε ότι δημιουργούνται καινούρια ΚΕΠ μπορεί να μην είναι για το δικό μας καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω την εντύπωση ότι τη δημιουργία νέου ΚΕΠ την εγκρίνει το ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ υπό προυποθέσεις και δεν είναι απόφαση του κάθε Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή