Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Άρχισε η Απογραφή - Μήνυμα για τους κατοίκους Μοσχάτου - Ταύρου

Άρχισε η Απογραφή του πληθυσμού στην Ελλάδα για το 2011 (διεξάγεται κάθε 10 χρόνια) από τις 30/3 και ολοκληρώνεται στις 13/4. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή του, εξηγεί στους κατοίκους του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου γιατί είναι σημαντικό η Απογραφή να τους βρει στους τόπους κατοικίας τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ξεκίνησε η Απογραφή του Πληθυσμού και των Κατοικιών από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η οποία διεξάγεται κάθε δέκα χρόνια. Η απογραφή ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Απριλίου.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πραγματοποιείται η απογραφή, είναι και η κατανομή των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα αποτελέσματά της, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους πόρους του Δήμου μας για τα επόμενα δέκα χρόνια και συνεπώς τη δυνατότητά μας να προχωρήσουμε σε σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας στις γειτονιές του Μοσχάτου και του Ταύρου. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής, θα επηρεαστεί και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσα από το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα.

Για τους παραπάνω λόγους, σας καλώ να απογραφείτε στο σπίτι σας. Υποστηρίξτε το Δήμο στον οποίο ζείτε καθημερινά, έναντι του τόπου καταγωγής σας. Παρακινείστε τους γείτονες και τους φίλους σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να απογραφούν στην περιοχή που κατοικούν. Μόνο έτσι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στη δημιουργία ενός Σύγχρονου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου