Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επίθεση σε κοπέλα χτες το μεσημέρι στο Μοσχάτο

Εχθές (5/4), στην οδό Πλάτωνος, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, ένας άγνωστος ξανθός άνδρας, με μαύρη μηχανή (χωρίς πινακίδες), επιτέθηκε σε κοπέλα την ώρα που έμπαινε στο αμάξι της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άγνωστος την έπιασε από το λαιμό και την έβαλε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητο της, ενώ εκείνη τον προέτρεψε να πάρει ότι θέλει αρκεί να μη την πειράξει.

Εκείνος άρπαξε την τσάντα της η οποία περιείχε περίπου 50 ευρώ.

Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και την απείλησε πως εάν φωνάξει πριν απομακρυνθεί θα της κάνει κακό.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στον αμέσως παράλληλο δρόμο είχε "λαϊκή" (αφού ήταν Τρίτη) και ο κόσμος που περνούσε εκείνη την ώρα ήταν αρκετός.

Η ώρα που έγινε η ληστεία ήταν νωρίς το πρωί περίπου στις 11:30.

(Πηγή: Μοσχάτο - Ταύρος Life)

3 σχόλια:

  1. Αυτα να τα βλεπει ο κ.δημαρχος που δεν κανει καμια ενεργεια να γυρισει το αστυνομι τμημα στο κεντρο της πολης μας.Αφηστε το στην ερημια να φυλανε τα οικοπεδα και τα χαμοσπιτα.Μεσα σε μια εβδομαδα ειναι το δευτερο κρουσμα.Μηπως αν χαθει ανθρωπινη ζωη τοτε λετε να συγκινηθούν οι "τοπικοι αρχοντες";Ντροπη σας μονο αυτο εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dn pistevw pws o dimarxos dn thelei na ferei to astinomiko tmima sto kentro tis polis..exeis kanei energeies alla dn einai mono sto diko tou xerii.... g auto min katigoreite adikaaa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO THEMA EINAI OTI KINDINEYOYME SYNEXOS MERA NYXTA DEN MPOROYME NA KANOYME ROUPI PIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή