Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το 6ο Τουρνουά UNI-Basket στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου


Το 6o τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Ν’JOY UNI-Basket είναι λοιπόν για μία ακόμα χρονιά έτοιμο κι άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί ομάδες, παλιές και νέες, που αγαπούν το άθλημα αλλά και την συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γνωστά κλειστά γήπεδα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, υπό την αιγίδα του οποίου διεξάγεται η διοργάνωση δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες, καθώς το κεντρικό γήπεδο είναι ένα από τα καλύτερα ποίοτικά γήπεδα στην Αττική (παρκέ, αποδυτήρια κτλ), ενώ υπάρχει και καλή συγκοινωνία (πλησίον του σταθμού ηλεκτρικού Μοσχάτου).

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι 15 Απριλίου και θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας μας (http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 2109515730 ή στο 6936644269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

 Για όσους αγαπούν την πορτοκαλί θεά, το N’JOY UNI-Basket 6 υπόσχεται άρτια διοργάνωση με πολύ υψηλά οργανωτικά και ποιοτικά στάνταρ, άφθονη διασκέδαση αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις! Το Ν’JΟΥ βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κοντά στην αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών ενώ σημαντικό αρωγό στην προσπάθεια αποτελεί και η Hummel που από φέτος ντύνει τις ομάδες με εμφανίσεις υψηλής αισθητικής και αθλητικής τεχνολογίας και που κάνει πλέον μία δυναμική είσοδο στο χώρο της αθλητικής ένδυσης στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου