Τρίτη 5 Απριλίου 2011

E-mail αναγνώστη για τον Ποδηλατικό Άξονα

Ο κ. Πανδής, δικηγόρος και αναγνώστης μας, μας απέστειλε e-mail σχετικά με τον Ποδηλατικό Άξονα Κηφισιάς - Φαληρικού Όρμου, το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Ο Ποδηλατικός Αξονας Κηφισιάς - Φαληρικού Ορμου είναι έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Μοσχάτου - Ταύρου και θα γίνει πηγή πολλών δραστηριοτήτων των πολιτών (νεότερων και μεγαλύτερων).

Ολες οι σχετικές διαδικασίες πρέπει να κινηθούν άμεσα και όλοι να σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Ο Αξονας πρέπει να είναι ανοικτός ασφαλής και προσβάσιμος σε όλους τους κατοίκους και να προβλεφθεί όλη εκείνη η αναγκαία υποδομή που θα τον καθιστά βασικό τρόπο και άξονα μεταφοράς.

Εμείς στο Μοσχάτο - Ταύρο έχουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι ο Δήμος μας είναι επίπεδος χωρίς υψομετρικές διαφορές και ιδανικός για ποδήλατο. Ο συνδυασμός δε του Αξονα Μοσχάτο - Φαληρικό Ορμο με τον Αξονα Πειραιά - Βάρκιζα θα αλλάξει το χαρακτήρα της πόλης καθιστώντας την ελκυστικότατο τόπο διαμονής.

Διονύσης Παντής, Δικηγόρος.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική τοποθέτηση,η οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητη για τους άρχοντες, αλλά στη χώρα μας ακόμη και το αυτονόητο χρειάζεται ανάλυση αν δεν βγάζει 'λαδάκι' για κάποιους...Εκτός από ρυθμίσεις η συγκεκριμένη δράση δεν απαιτεί ιδιαίτερη δημιουργία υποδομών (άρα επένδυση), απαιτεί όμως συμμόρφωση από τους 2τροχους και 4τροχους κάφρους οι οποίοι συστηματικά αγνοούν ακόμα και την ύπαρξη πεζοδρομίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή