Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Βασίλης Σπανάκης: "Όχι λαϊκισμός στην κριτική"

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Σπανάκης, παρέθεσε συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 12/4 και μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της πόλης, το τελευταίο διάστημα.

Μαζί στα καλά, απέναντι στα άσχημα

Ο κ. Σπανάκης έκανε ένα σύντομο απολογισμό των 100 πρώτων ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής μιλώντας για τα δημοτικά τέλη, τον αγωγό της οδού Ελευθερίας, το σχέδιο ανάπλασης της Παραλίας και τόνισε: "Έχουμε σκοπό να κάνουμε σωστή κριτική και να μην καταφύγουμε στον λαϊκισμό, όπως άλλες παρατάξεις. Στα καλά θα είμαστε μαζί, αλλά στα άσχημα θα είμαστε απέναντι. Ζητούμε δημόσιο διάλογο για όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης".

"Ζητάμε έργα"

Η παράταξη του κ. Σπανάκη ζητάει έργα για το Μοσχάτο και τον Ταύρο: Να κατασκευαστεί ο σταθμός ΗΣΑΠ "Ταξιάρχες" και ταυτόχρονα να προβληθούν τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής, να ολοκληρωθεί ο προαστιακός του Ταύρου, να ανακατασκευαστεί το γήπεδο του Φωστήρα, να αξιοποιηθούν ελεύθεροι χώροι και τέλος να έρθει το αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της πόλης, κάτι που, όπως λέει, το έχει προτείνει πρώτος.

"Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες"

Φυσικά, η περιπέτεια του Εκλογοδικείου δεν θα μπορούσε να λείψει από την συνέντευξη τύπου: "Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι είμαστε 3οι. Τελικά η διαφορά δεν ήταν μόνο δύο ψηφοδέλτια, ήταν μεγαλύτερη και θα μεγάλωνε και άλλο αν εξετάζονταν όλα τα ψηφοδέλτια. Οφείλουν να σεβαστούν το αποτέλεσμα του δικαστηρίου στο οποίοι οι ίδιοι προσέφυγαν. Το δικαστήριο ήταν ευθύνη μας προς τον κόσμο που μας ψήφισε".

Ο κ. Σπανάκης έκλεισε την πρώτη του συνέντευξη τύπου ορίζοντας τομεάρχες σε τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, όπως η παιδεία, η οικονομία, το περιβάλλον και ο αθλητισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου