Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον ΑΟ Μοσχάτου

Παρά το γεγονός ότι το Μοσχάτο κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 3-2 τον Ωρωπό, η νίκη αυτή είναι χωρίς αντίκρισμα, αφού ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε και αυτός με 4-0 τον αδιάφορο Αχαρναϊκό. Έτσι η διαφορά παρέμεινε στους 8 βαθμούς, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το Μοσχάτο για να σωθεί χρειάζεται 3 νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και ο Ατρόμητος να μην πάρει βαθμό, σενάριο που, πολύ απλά... δεν παίζει. Ο ΑΟΜ θα βρεθεί από του χρόνου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πειραιά και αν χρειάζεται να επιχειρήσουμε μια ανάλυση, η μάχη της σωτηρίας χάθηκε στον 1ο γύρο και τα πολλά κακά αποτελέσματα. Η προσπάθεια που έγινε στον Β' γύρο δεν αρκούσε για να σωθεί μια μέτρια χρονιά.

Το ρεπορτάζ για τον χθεσινό αγώνα είναι από το site periferiako.com:

Πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί έγινε στο γήπεδο Νέων Παλατίων, όπου το Μοσχάτο ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και επικράτησε με 3-2. Μόλις στο 11' ο Νίκος Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, όμως στο 40' ο Ανδρουλιδάκης έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, στο 54' ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έδωσε την πρωτοπορία στους 'πράσινους', με τους 'μελανόλευκους' να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 68' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατερίνη. Εν τέλει, ο Σαλάμης σκόραρε στο 87' και έδωσε τη νίκη στο Μοσχάτο. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαρκίδη στο 80'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκόλιας (ΣΔ Αθηνών).

ΩΡΩΠΟΣ: Μυγγήρης, Γαλανόπουλος, Κολοφώτης, Κατερίνης, Τασόπουλος, Νικολάου, Σκιαβάρας (53' Παπαγεωργίου), Μαρκίδης, Μήτσης, Δημητρίου, Παπαδόπουλος

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραϊτης, Λαλιάνι Μ., Τυράκης, Σιμιτσής, Λαλιάνι Λ., Ανδρουλιδάκης (65' Μπομπάι), Ντάφλας (74' Καρδάρας), Παπαδόπουλος, Σαλάμης, Επιτροπάκης (59' Παπαγεωργίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου