Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ξεκινάει το Ν'Joy Unibasket 6 σε Μοσχάτο - Ταύρο

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο τζάμπολ της χρονιάς στο N’JOY UNI-Basket 6! Οι συμμετοχές έφτασαν τις 60 ομάδες και η αλήθεια είναι ότι όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης περιμένουν με περίσσια αγωνία την πρώτη βδομάδα των αγώνων ώστε να γίνει μία αρχική σφυγμομέτρηση όσον αφορά τη φετινή δυναμικότητα των παιχτών αν και τα exit polls ήδη έχουν προβλέψει το επίπεδο να χτυπάει κόκκινο! Η Δευτέρα 2 Μαΐου λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα!

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου καλωσορίζει στους κόλπους του την διοργάνωση όπου εκατοντάδες φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα σημεία της Αττικής θα παλέψουν για το όνειρο. Το όνειρο αρχικά της πρόκρισης στην επόμενη φάση των 32 και μετά, αλήθεια ποιος μπορεί να τους απαγορεύσει να κοιτούν μέχρι τον ουρανό...;

Το κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου που θα είναι και το κεντρικό γήπεδο των αγώνων και που έχει εύκολη πρόσβαση από τον σταθμό του Ηλεκτρικού τόσο της Καλλιθέας όσο και του Μοσχάτου βρίσκεται στην οδό Μιαούλη (στο ύψος της Καποδιστρίου). Το δεύτερο κλειστό γήπεδο βρίσκεται στον Ταύρο και θα γίνουν μόνο συμπληρωματικά κάποιοι αγώνες και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μενεμένης και Ελ. Βενιζέλου.

Εννοείται ότι από την μεγάλη αυτή γιορτή που ξεκινά δεν θα μπορούσε να λείπει το N’JOY. Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί της εδώ και 3 χρόνια. Άλλωστε το N’JOY της ΦΑΓΕ ως το nο.1 σοκολατούχο γάλα της αγοράς, μόνο με μία διοργάνωση “leader” θα μπορούσε να συνδεθεί!

Τα φτερά του RED BULL είναι το δεύτερο …τονωτικό διοργάνωσης, παιχτών και λοιπών συντελεστών! Το γνωστότερο energy drink του κόσμου θα είναι στο πλευρό της διοργάνωσης για πρώτη χρονιά φέτος και οι φοιτητές, ειδικότερα οι αθλούμενοι φοιτητές είναι γνωστό πως έχουν το RED BULL ως προέκταση του χεριού τους!

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν!

2 σχόλια:

  1. Ε ρε γλεντια, ο Τουφεξιδης ρωταγε για τους χορηγους και ο μικρος Παυλιας εχει δηλωσει συμμετοχη και καλα κανει το παιδι γιατι δεν ειναι κομπλεξικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαφήμιση στις πολυεθνικές κάνετε ή στο γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή