Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ήττα του ΑΟ Μοσχάτου στην φιέστα της Προοδευτικής

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο ΑΟ Μοσχάτου στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το Onsports.gr:

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με την Προοδευτική να πανηγυρίζει την άνοδο στη Football League 2, επικρατώντας 3-0 του Μοσχάτου.

Στο κάλεσμα της διοίκησης ανταποκρίθηκαν περίπου 1000 άτομα, που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη και να μη χαλάσουν τη φιέστα τους. Ετσι, στο 11’ ο Χατζηγεωργαλής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μοσχάτου, κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τάσου Τασιόπουλου διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 35’ όμως το Μοσχάτο άγγιξε την ισοφάριση, καθώς το σουτ του Επιτροπάκη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Λαλιάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο σκόρερ υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη τους, καθώς στο 47’ ο Λαζάρου με πλασέ έκανε το 2-0. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στη συνέχεια. Στο 50’ ο Λαλιάνι επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μετά από ένα μισάωρο με την μπάλα να… ταλαιπωρείται στον χώρο του κέντρου, η Προοδευτική κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα. Στο 84’ ο Λέκκας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ με το αριστερό πέτυχε το 3-0, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στην επικράτηση των «βυσσινί».

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Τσιαντούλης, Καλαϊτζίδης, Παρασκευόπουλος (63’ Μιχαήλ), Γεωργούλης, Πούλιος, Χατζηγεωργαλής (73’Γεωργίου), Γκίκας (46’ Κολιούδης), Λαζάρου, Λέκκας, Μυλωνάς

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεντίνης, Λαλιάνι, Καράμπελας, Μωραΐτης (73’ Κάρδαρης), Σπυράκης, Σιμιτσής, Ανδρουλιδάκης (50’ Παπαγεωργίου), Τάφλας, Παπαδόπουλος, Σαλάμης(64’ Παπαευθυμίου), Επιτροπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου