Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δήλωση του Ανδρέα Ευθυμίου για τον αγωγό της οδού Ελευθερίας

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, προέβη στην παρακάτω δήλωση για τον αγωγό της Ελευθερίας, με αφορμή "σενάρια" που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο Μοσχάτο:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Σχετικά με το θέμα του αγωγού της οδού Ελευθερίας και αναφορές σχετικά με αντισταθμιστικά οφέλη προς το Δήμο μας εάν συναινούσε στην κατασκευή του, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

1. Ουδέποτε έχω διαπραγματευθεί με το Υπουργείο αντισταθμιστικά οφέλη, απαιτούσα και απαιτώ την κατασκευή όλων των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή του Μοσχάτου και του Ταύρου.

2. Το ίδιο το αρμόδιο Υπουργείο δεν θεωρεί την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού ως προϋπόθεση για την κατασκευή οποιουδήποτε άλλου έργου στην πόλη μας. Παράλληλα, αναγνωρίζει τα προβλήματα που θα προέκυπταν από την κατασκευή του αγωγού και για το λόγο αυτό εξετάζει άλλες εναλλακτικές λύσεις., ενώ έχει ήδη αναθέσει την προμελέτη για τον αγωγό της Χρυσοστόμου Σμύρνης.

3. Η πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου για τη μη κατασκευή του αγωγού, αποτελεί ουσιαστική δέσμευση για όλους μας.

4. Οι νομικές και άλλες ενέργειες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιβεβαιώνουν τη θέλησή μας για τη μη κατασκευή του αγωγού.

5. Πρέπει να επισημάνω ότι και στο παρελθόν, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Μοσχάτου στην οποία συμμετείχα, με τις ενέργειες και παρεμβάσεις της, δεν είχε αποδεχθεί την κατασκευή του αγωγού με τον τρόπο που έχει παρουσιασθεί.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

5 σχόλια:

  1. Θελουμε να πιστευουμε οτι δε θα περασουν αλλα τοσα χρονια ωστε να μην πλημυριζει η χρ.σμυρνης και οι γειτονιες μας στο βορειο.Μοσχατο οπως αφησε ο προκατοχο σας και δε το ξεχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ασκούνης είπε ψέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αυτονόητο. Μπράβο. Αρκεί όταν θα' ρθουν τα δύσκολα να δείξει o Δήμαρχος μας την ίδια αποφασιστικότητα που φαίνεται να δείχνει τώρα. Κι αρκεί να μην εγκλωβιστεί στα κομματικά γρανάζια. Γιατί ο Ασκούνης δεν είναι μόνο Δήμαρχος Καλλιθέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις θελουμε να πιστευουμε οι παραταξεις Κρεμμυδα και ΚΚΕ να αφησουν την στειρα αντιπολιτευση και να βοηθησουν να γινουν τα αντιπλημμυρικα στο Μοσχατο γιατι εμεις πνιγομαστε καθε φορα και το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην γινει κανενα εργο για να γινουν δημαρχοι την επομενη φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αντιπλημμυρικά του Μοσχάτου δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο έργο.
    Πρόκειται για έναν τερατώδη αγωγό που θα υποβαθμίσει μεγάλο μέρος της πόλης μας.
    Ενημερωθείτε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή