Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ήρθε το STAR στο Μοσχάτο για τον Ξενώνα (photo)

Η κάμερα του καναλιού STAR βρέθηκε στο Μοσχάτο, έξω από το ξενοδοχείο Φοίβος στο οποίο φημολογείται ότι θα εγκατασταθεί Ξενώνας Μεταναστών.

Ο λόγος που ήρθε το κανάλι σήμερα είναι ένα... λάθος. Κάποιος πληροφόρησε λάθος το κανάλι ότι σήμερα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να έρθουν, αλλά τελικά να αποχωρήσουν με άδεια χέρια.

Στην πραγματικότητα, αύριο (25/5) στις 7 μ.μ. οι κάτοικοι σχεδιάζουν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το ξενοδοχείο Φοίβος (Κανάρη 20), ενάντια στο ενδεχόμενο εγκατάστασης του Ξενώνα.

Φωτογραφία από το βαν του καναλιού STAR

20 σχόλια:

  1. στις 7 που? πειτε λεπτομερειες για να μαζευτουμε ολοι!!! πρεπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΝΑΡΗ 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mosxato live bgalte mia anakoinwsh kai eceis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ filos

    Εμείς, αγαπητέ μας φίλε, δεν θεωρούμε ότι χρειάζεται να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση για το θέμα.

    Ο δικός μας στόχος είναι να παρέχουμε ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Μοσχάτο και τον Ταύρο και από εκεί και πέρα είναι θέμα των τοπικών αρχών, αλλά και των κατοίκων να αντιδράσουν όπως επιθυμούν.

    Όπως επίσης, θεωρούμε απαραίτητο να υπάρχει το δικό μας βήμα για τους αναγνώστες μας να εκφράζονται όπως θέλουν. Το προτιμούμε από το να εκφραζόμαστε εμείς.

    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eykairia na mazeytoun kai kamposa fasistaria.To dimarxo na min jexasete na eidopiisete.mia anakinosi toy jesikose to kosmo gia to tipota.timi kai doksa stoys dioktes anthropon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

    Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΦΕΞΙΔΗ; ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ άτοχη και ατυχής η καταγγελία σου, κυριε 12:38!!! Τι δουλειά έχει η ιδιότητα του Τουφεξίδη και του κάθε Τουφεξίδη με την ιδιότητα της συζύγου του και της κάθε συζύγου του σε σχέση με την έκφραση απόψεων!!! Εσύ δηλαδή σε όλα συμφωνείς με τη γυναίκα σου; Αν μου απαντήσεις ναι, θα πρέπει να είστε ένα ονειρεμένο ζευγάρι, παράδειγμα προς μίμηση!... Πάρε μία κότα, που λέει και το γνωστό ανέκδοτο (αν δεν το γνωρίζεις, ζήτησέ μου το και θα στο γράψω σε επόμενο μήνυμα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σύλλογος γονεων & κηδεμονων 6ου Δημοτικου σχολείου Μοσχάτου θα συμμετάσχει στην ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων του Μοσχάτου έξω απο το ξενοδοχειο ΦΟΙΒΟΣ Κανάρη 20 & Κωνσταντινουπόλεως σήμερα στις 7 το απόγευμα. Υπάρχουν φήμες ότι "κάποιοι" χωρίς να ενημερώσουν τον Δήμο και τους κατοίκους σχεδιάζουν να δημιουργήσουν κέντρα υποδοχής μεταναστών. Ανεξάρτητα απο πολιτικές απόψεις, οι υπευθυνοι να λύσουν το ευαίσθητο μεταναστευτικό ζήτημα δεν μπορεί να πειραματίζονται σε μια ήσυχη γειτονιά με παιδικό σταθμό και μονοκατοικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά μήπως δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που προορίζεται για ξενώνας μεταναστών? Άκουσα ότι είναι δύο τα ξενοδοχεία που προορίζονται για αυτόν το σκοπό στο μοσχάτο και άλλο ένα στο ν.φάληρο. Για μάθετε πληροφορίες να μας ενημερώσετε και εμάς. Γιατί αυτό διέρρευσε από έγκυρη πηγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουφεξίδης Χάρης25 Μαΐου 2011 στις 2:08 μ.μ.

    Αγαπητέ (;;;) 1238 απαξιώ να σου απαντήσω γιατι ψεύδεσαι ασύστολα ακολουθώντας τις εντολές κάποιων άλλων.Τα πρακτικά υπάρχουν για να μπορει να μάθει κάποιος το τι ακριβ΄ως είπα. Οσο για την σύζυγό μου εκεί δεν ψεύδεσαι μόνο. Προσβάλεις επιπλέον. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω με ανθρώπους υποταγμένους σε καθε μορφής εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια χαρά πατριώτες, εγώ λέω όχι απλά να μαζευτείτε έξω από το Φοίβος αλλά να το κάψετε κατευθείαν και μάλιστα αυτό να μην το κάνετε τώρα αλλά όταν κι αν θα είναι όντως μέσα οι άθλιοι. Μαζί και τα παιδιά τους; Ακόμα καλύτερα! Μετά όλοι στις εκκλησίες να κοινωνήσετε για την αγάπη του Χριστού. Για να Τον ευχαριστήσετε,
    που μια πανέμορφη χώρα με λαμπρό πολιτισμό -επειδή μια ζωή βγάζετε κυβερνήσεις προδοτών για τις κουμπαριές και τα ρουσφέτια σας -την καταντήσατε φασιστικό μπουρδέλο μίσους.
    Α, μιας και πιάσαμε τα μπουρδέλα, τις Ρωσίδες και τις Ουκρανές που εμπορεύονται οι συγγενείς σας στα κολοχώρια από τα οποία καταγόσαστε και τις επιδοτήσεις που προορίζονταν για μπαμπάκια, για στάριαγια μηχανήματα αγροτικά τις κάνανε ρωσιδάδικα, αυτές δεν θα τις κάψετε;
    Τους Αλβανούς, τους ξεχάσατε; Έτσι θα τους αφήσετε; Γιατί; Επειδή αυτοί τώρα γίνανε ιδιοκτήτες των μαγαζιών που τινάξατε στον αέρα τζογάροντας στο χρηματιστήριο και των σπιτιών που δεν τα καταδεχόσασταν; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, παίρνατε τα λεφτά τους νοικιάζοντάς τους τα σαραβαλιασμένα, υγρά πατρικά σας σπίτια χωρίς θέρμανση γιατί εσείς μεγαλοπιαστήκατε και μετακινηθήκατε Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα με το πλαστικό χρήμα, αυτό το χρήμα που ο πάγκαλος που τον ψηφίσατε σας ξεφτίλισε ότι το φάγατε μαζί! Τα λεφτά τους αυτονών όμως που στο τέλος τα αγοράσανε, τώρα σας χαλαρώσανε την μνήμη ,είναι στις τσέπες σας. Κι ακόμα-ακόμα τώρα που πάνε οι δικοί μας και παντρεύονται Αλβανίδες και κάνουνε επιχειρήσεις στην Αλβανία, τι ρουχάδικα,τι καφετέριες, τι φούρνους, αυτούς λοιπόν δεν θα τους κάψετε; Δεν θα κάνετε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους... Άραβες που θέλει η κολοκυβέρνησή σας να τους πουλήσει μπιρ παρά ελληνική γη; Αυτοί είναι καλόδεχτοι, έτσι; Αυτοί δεν είναι αλλόθρησκοι, δεν είναι μελμψοί, δεν απορείτε από πού βρήκανε τα πετρελαιοδολλάριά τους, αυτοί είναι απλά λεφτάδες, αυτοί σας κάνουνε, γιατί θα πάτε γλείφοντας ποιός ξέρει τι κόλους και αυτή την φορά να τους παρακαλάτε για δουλειά!
    Υποκριτές, όταν Αλβανοί, Ινδοί, Πακιστανοί, Πολωνοί και χίλιες δυο φυλές δουλεύανε ανασφάλιστοι και στην λούφα στα εξοχικά σας, στα κτήματα ,στα σπίτια σας σαν καθαρίστριες και φροντίζοντας τους γέρους σας-ούτε αυτό δεν φανήκατε άξιοι να κάνετε βρε γελοίοι-ήτανε καλά, έτσι; Τώρα αντί να τολμήσετε να αντιδράσετε απέναντι στους αληθινούς εχθρούς που διαλύουνε τον τόπο , για όλα σας φταίνε οι… μετανάστες! Αυτοί σας πήραν τις δουλειές κι όχι το ΔΝΤ, αυτοί χαλάνε την ευαίσθητη αισθητική σας κι όχι οι καταπατητές επιχειρηματίες της νύχτας με τα σκυλάδικά τους χτισμένα πάνω σε δημόσια παραλία, αλίμονο, εκεί "διασκεδάζετε" και ενίοτε βρίσκετε και δουλειά μαζί με Γεωργιανά αποβράσματα σαν μπράβοι και πορτιέρηδες.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ....
    Καλά θα κάνετε να θυμηθείτε τους συγγενείς σας που είναι ακόμα μετανάστες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και να αναλογιστείτε πώς ξεκίνησαν ψειριασμένοι και πειναλέοι κρυμμένοι λαθρεπιβάτες μέσα στα αμπάρια των εμπορικών πλοίων και πόσες δουλειές χαμάλη κάνανε και τι εξευτελισμούς και φτώχεια περάσανε πριν σταθούνε στα πόδια τους και να αναλογιστείτε ποιά μοίρα ετοιμάζει η Ενωμένη Ευρώπη σας και στα παιδιά σας όταν η χώρα σβηστεί από τον οικονομικό τους χάρτη και φύγουνε και αυτά για να βρούνε μια καλύτερη ζωή σε ξένες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι ρε φιλε που λες για διωκτες ανθρωπων...δε το ξεραμε να μας διωξουν αυτοι καλυτερα απο τα σπιτια μας για να μη στενοχωριουνται καποιοι σαν εσενα κ μας πουν ρατσιστες κ διωκτες...δηλαδη επειδη γεννηθηκαμε σε πολιτισμενη κοινωνια πρεπει οι απολιτιστοι να μας παρουν τα κεκτημενα? τους τα χρωσταμε? εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να διαφυλαξουμε αυτα που φτιαξαμε με αιμα..θα μας πειτε κ φασιστες?? τις αριστεροφροσυνες σας να πατε να τις κανετε σε αυτα τα κρατη απο τα οποια ερχονται οι μεταναστες..εκει το εχουν περισσοτερη αναγκη...να σωσετε ανθρωπους...αλλα δε νομιζω να σας παιρνει!!! κ γυριστε το πληκτρολογιο στα ελληνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.16 ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ....ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε...είμαστε ένας λαός μεταναστών και προσφύγων και δεν ξεχνάμε και σεβόμαστε.Η διαμαρτυρία δεν αφορα στους μεταναστες αλλα σε αυτούς που κερδοσκοπουν στις πλάτες τους και στις πλάτες όλων μας.Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν σεβασμό και θαυμασμό περάσανε τα πάνδεινα για να ερθουν εδώ Respect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατοικος Αθηνων25 Μαΐου 2011 στις 6:43 μ.μ.

    Δεν προκειται για μεταναστες, προκειται για ΛΑΘΡΟμεταναστες!

    Νινα, κανεις λαθος. Η διαμαρτυρια αφορα αποκλειστικα τους λαθρομεταναστες. Επομενως, μην συμμετασχεις. Αν τους θαυμαζεις που μπηκαν στη χωρα σου παρανομα, εισαι αξια της μοιρας σου. Υιοθετησε μερικους οπως θα εκανες αν κατοικουσες στο Ισραηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νινα, γιατι να τους σεβαστεις; Εμας μας σεβαστηκαν οταν εμπαιναν στη χωρα παρανομα; Και ας σταματησει η καραμελα με τους πολιτικους που μας φταινε περισσοτερο. Τους πολιτικους τους διαλεγουμε. Τους λαθρομεταναστες οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε 2.16, αισχος να λες αυτα τα πραγματα για τους προγονους σου εκτος κ αν δεν κρατας απο ελλαδα.. ισα ισα,καλε μου ανιστορητε κ πανασχετε,οταν οι ελληνες εφταναν στην αμερικη τους πηγαιναν στη νησο elis οπου αν ειχαν εστω κ δεκατα τους γυριζαν πισω.. και ειπα να σου απαντησω γιατι ειμαι βερα αθηναια-οχι απο καποιο τιμημενο χωριο- δεν ειχα κ δεν εχω παρε-δωσε με μεταναστες-καθαριζω μονη μου το σπιτακι μου- η οικους ανοχης οπως λες κ δε ψηφισα ποτε πασοκ,οποτε για πες μου εχω το δικαιωμα να αντιτασσομαι σε ολο αυτο ειρηνικα η μου το αφαιρεις εσυ?? ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΕΛΙΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. OI ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλη σας μερα ανώνυμοι που λέτε οτι κάνω λάθος.Μπορεί και να κανω λάθος. Κανω λάθος που δεν μπορω να μισησω κανεναν.Κανω λαθος που πιστευω αυτο που διαβασα σε ενα τοιχο οτι "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ" Κανω λάθος που δεν ήθελα να ζητησω ρουσφετι ποτε στη ζωη μου και να ψηφισω κομμα που καλλιεργουσε αυτες τις τακτικες (ολα δηλαδη τα κομματα).Τι θα κανω οταν ο μεταναστης μου επιτεθει για να με κλεψει? Δεν ξερω. Τι κανω τωρα που με κλεβουνε καποιοι που δεν ειναι μαυριδεροι στο χρωμα αλλα κυκλοφορουν με μαυρες λιμουζίνες; παλι δεν ξερω. Τι κανω τωρα που γραφω εδω επωνυμα αναμεσα σε ανωνυμους που μου λενε τι ειναι σωστο και τι λαθος; ε αυτο κι αν δεν το ξερω καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλέξανδρος Χυτίρης26 Μαΐου 2011 στις 11:20 μ.μ.

    Σου είπα ότι οι κλέφτες με τις μαύρες λιμουζίνες τους διαλέγεις και τους ψηφιζεις (οχι προσωπικα εσυ αλλα οι συμπολιτες σου - παντως διαλεγονται απο εμας για εμας).

    Επίσης, ο πλανήτης αυτός δεν μπορεί να είναι μέσα στην ευημερία για όλους, ακόμη και αν αναγκάζαμε τους πλούσιους νας δώσουν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους στους φτωχούς. Γιατί συνολικά είναι πολύ υπερπληθυσμιακός. Έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι της παγκόσμιας λέσχης τι θα κάνουμε με το θέμα. Μπορούμε να περιμένουμε τις συνέπειες της οικολογικής καταστροφής του πλανήτη μας ή να δημιουργήσουμε έναν ιο που θα αφανίσει το 50% τουλάχιστον του παγκόσμιου πληθυσμού. Η ζυγαριά γέρνει για το δεύτερο. Αναμένω εξελίξεις ως βιοχημικός.

    Τέλος, η ανωνυμία είναι επιλογή. Αλλα για να μην νιωθεις μειονεκτικα, βαζω ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή