Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ειδήσεις που "βγήκαν" από την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Κλείνοντας την παρουσίαση της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, μαζέψαμε κάποιες ειδήσεις και επισημάνσεις που χρειάζεται να αναφέρουμε για να μην υπάρχουν ερωτηματικά:

*** Θα ξαναπούμε ότι η συγκέντρωση ήταν απόλυτα ειρηνική και ήρεμη. Αρκεί να αναφέρουμε ότι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τα video, ήταν πολύ οι οικογενειάρχες που έφεραν και τα παιδιά τους στη συγκέντρωση. Επίσης, βρέθηκαν πολλοί μετανάστες στο πλήθος με τις οικογένειές τους, κάτι που δείχνει ότι η συγκέντρωση δεν είχε κανένα ρατσιστικό χαρακτήρα.

*** Ανάμεσα στον κόσμο, βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Άλμα, ο οποίος διέψευσε τις ανάλογες φήμες που αφορούν το ξενοδοχείο του, λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια ανάλογη αίτηση ή συμφωνία. Δυστυχώς, το "χαλασμένο τηλέφωνο" δίνει και παίρνει με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορες φήμες που ξεπερνούν και την φαντασία, καμιά φορά. Θέμα, επίσημα, υπήρξε μόνο με το ξενοδοχείο "Φοίβος", δεν υπάρχει κάτι άλλο για την ώρα, αν προκύψει θα ενημερώσουμε, όπως κάναμε και την πρώτη φορά.

*** Γενικά, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση και η αντίδραση των κατοίκων θα στρέψει το ενδιαφέρον των επενδυτών μακριά από το Μοσχάτο και όμορες περιοχές, ενώ λειτούργησε και σαν "ξυπνητήρι" ώστε να προσέχουν όλοι τους κανονισμούς που υπάρχουν για την δημιουργία τέτοιων μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου