Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι αναγνώστες μας για το φημολογούμενο κέντρο φιλοξενίας στο Μοσχάτο

Μετά την χθεσινή ανάρτηση, σχετικά με το φημολογούμενο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Μοσχάτο (για το οποίο, επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση), οι αναγνώστες μας τοποθετήθηκαν στα σχόλια για το ενδεχόμενο αυτό και έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποιες από τις απόψεις αυτές:

Εσείς τι νομίζατε ρε παλικάρια ότι θα γίνει για να "καθαρίσει" το κέντρο της Αθήνας; Θα τους απελάσουνε; Ετοιμαστείτε να τα λουστείτε και εσείς τώρα, εμείς τα βιώναμε 10 χρόνια και μετά μας λέγατε ρατσιστές και φασίστες. Να τους μοιράσουνε Μοσχάτο, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μαρούσι και Εκάλη, καιρός να το "παίξουμε" και εμείς φιλελεύθεροι και ανθρωπιστές τώρα, ότι κάνατε εσείς τόσα χρόνια εκ του ασφαλούς θα τα λουστείτε. Τώρα θα καταλάβεται και εσείς τι τραβάγαμε τόσα χρόνια εμείς, που ζούσαμε στο Ομονοιστάν και στο κυψελιστάν.

Κάποιοι έχουν μπερδέψει τα οπαδικά τους με την πραγματικότητα. Κάποιοι βέβαια με αμοιβή και κάποιοι άλλοι επειδή ακόμα τα μυαλά τους είναι πιο μαλακά και τους τα ζυμώνουν οι άλλοι, πάντα με το αζημίωτο. G7 και ΧΑ χέρι χέρι δεν μου αρέσει. Ξεκολάτε λιγάκι φιλαράκια!

eimai sigouros pws an ginei auto 8a metafer8un ta gegonota tu kentrou sto mosxato...xwris amfivolia oi mosxatiotes dn 8a exun kanena adiko na xeirodikisun...GIA KANENA LOGO ARA DN PREPEI NA YPOVATMISUME TOSO TN PERIOXH MAS

edw exoume gemisei kleftronia kai prezakia sto mosxato oi metanastes einai pou tha ypovathmisoun toso tin polh mas???

Φίλε 12:49 συγνώμη, σε καταλαβαίνω, και εγώ μισός Μοσχατιώτης μισός Αθηναίος είμαι, αλλά τόσο καιρό ξέρεις τι μίσος έχουμε εισπράξει απο δεκάδες χιλιάδες ανθρωπιστές της βουλιαγμένης και της Νέας Ερυθραίας; Εδώ μαζευτήκαμε να διαμαρτυρηθούμε έξω απο το σπίτι του Μανώλη και μας την πέσανε και μας χτυπήσανε εκατοντάδες ...ανθρωπιστές, μας βρίζανε, μας λέγανε ρατσιστές και φασιστόμουτρα. Τόσα χρόνια μιλάμε και κανένας δεν μας ακούει. Με έχουνε χτυπήσει 4 φορές τα τελευταία 2 χρόνια και έχω τους Αριστεριστές της Φιλοθέης να με αποκαλούνε ρατσιστή. Και τι λέμε; Το αυτονόητο, αυτό που εφαρμόζετε σε κάθε χώρα πλήν της Ελλάδος. Απέλαση, δεν χωράμε άλλους, έχουμε 1,5 μύριο άνεργους Έλληνες. Είμαστε ρατσιστές εμείς που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε και κάνουνε πάρτυ οι λαθρομετανάστες, και όλες οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου που συλαμβάνουν, κάνουνε απελάσεις (και πολέμους) είναι δημοκράτες, ω ναί!

Όπως είναι η κατάσταση πολύ λογικό μου φαίνεται η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον πασοκο δήμαρχο να προσπαθήσουν να κρύψουν τη σκόνη κάτω απο το χαλακι μετατοπίζοντας το πρόβλημα μερικα χιλιόμετρα πιο κάτω απο το κέντρο στο ήδη υποβαθμισμένο μετα τον Καλλικράτη Μοσχατο. Μην περιμενετε κάποιοι όπως διάβασα πιο πάνω να δείξει την αξία του ο νέος δήμαρχος.Αυτά είναι μπαρούφες,ξυπνατε,αν έχει αποφασιστεί κάτι τέτοιο κ να ήθελε δε θα μπορούσε να κάνει κατι.Στα χέρια μας είναι μόνο να μην γίνει αυτό,να γίνουμε σαν τους κατοίκους της κερατέαε και του Αγ.Παντελεημονα,μόνο έτσι!
Γιάννης

12 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Η ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτοικος Μοσχάτου18 Μαΐου 2011 στις 1:35 π.μ.

    ο ‘φιλος‘ αποαπνω που τολμαει να συγκρινει τον αγωνα των κατοικων της Κερατέας με τους ‘αγανακτησμενους κατοικους‘-λαμογια της χρυσης αυγης να παρει πουλο! φυσικα και να δημιουργηθει κεντρο φιλοξενιας στο Μοσχατο, ειδικα αν μιλαμε για πρωην μπουρδελοξενοδοχειο που καταλαμβανει χωρο ως αδειο κελυφος, αρκει ομως να γινεται ελεγχομενα και να μη μετατραπει σε καποιο απο τα κολαστηρια προσφυγων τυπου Σαμου η Εβρου. και οσοι πετατε ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ (μη κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας) κορωνες, σκεφτειτε γενικα ποσο πιθανο θα ηταν οι ανεργοι ελληνες να κανουν τις δουλειες των μεταναστων- θα στειλεις ‘φιλε‘ το παιδι σου να πλενει τουαλεττες στα μπουρδελοκλαμπ της παραλιακης; η θα θελησει να παει σε οικοδομη για 3 κ 1; το καλομαθημενο σου; αλλα μαλλον οχι, ειναι ηδη στη μπατσοακαδημια και μαθαινει πως να δερνει μεχρι θανατου ανθρωπους αθωους.

    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:30 γιατί ποιός σου είπε ότι δεν είναι Πακιστανός ή Αλβανός αυτός και κάνει τέτοια σχόλια; LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Πακιστανό στη θέση του Έλληνα ποιός τον προσλαμβάνει
    ρε φιλαράκο? Κάποιος άγνωστος ή κάποιος
    συμπατριώτης μας?
    Γιατί λοιπόν φταίει ο Πακιστανός και όχι
    ο Έλληνας?
    Όσο για τα μπουκαρίσματα δεν κοιτάζουν
    εθνικότητα όπως ξέρουμε.
    Και ξέρουμε ποιές δουλειές δίνουμε στον
    κάθε Πακιστανό. Και με τι μεροκάματα.
    Βρες κάποια άλλα επιχειρήματα γιατί αυτά
    δεν πιάνουν. Άμα είναι νόμιμοι, όσο
    και εμείς(εδώ γελάμε), τότε που είναι
    το πρόβλημα? Στο χρώμα ή στη μυρωδιά?
    Γιατί άλλο να φοβάσαι για τη δουλειά σου
    και άλλο να φοβάσαι το χρώμα του άλλου.
    Είμαι 54 χρόνια Μοσχατιώτης, Πακιστανοί
    υπάρχουν από τη χούντα εδώ, και Αλβανοί
    σχεδόν 20 χρόνια(και Πολωνοί, Ρώσοι, κλπ)
    και ακόμα ούτε με χτύπησαν, ούτε έχασα
    τη δουλειά μου από αυτούς.ΕΛΛΗΝΑΣ με
    απέλυσε για να προσλάβει άλλο Έλληνα κι
    ας του δούλευα σαν μα?????? 13 χρόνια.
    Τι μου λες τώρα! Με τον Έλληνα αφεντικό
    μου(πρώην) τα έχω και με κανένα άλλο.
    Ας το αυτό το θέμα το ξέρεις ότι δεν ισχύει.
    Απλά δεν γουστάρεις αυτούς που λέμε ξένους
    είτε γιατί τους φοβάσαι είτε γιατί κάποιοι
    σου είπαν ότι η πατρίδα κινδυνεύει από
    αυτούς. Για το πρώτο δεν έχω πολλά να πω,
    ψάξτο. Για το δεύτερο ας είναι καλά τα λαμόγια
    που τσέπωσαν το παραδάκι και τώρα σου λένε
    να οι φταίχτες, φάτους. Αν δηλαδή διώξουμε
    ΟΛΟΥΣ τους αλλοδαπούς θα στρώσει η κατάσταση?
    Ποιοί φταίνε που η πατρίδα μπατίρησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάθος επιλογή εθνικότητας. Αν κάποιοι αλλοδαποί πραγματικά δουλεύουν αυτοί είναι οι Αλβανοί οι Ινδοί και οι κινέζοι....Οι Πακιστανοί είναι το πλέον ατυχές παράδειγμα. Εϊναι πραγματικά ο πιο τεμπέλης και θρασύδειλος λαός (με μέσους όρους μιλάμε πάντα) είναι οι κατεξοχήν λαθρέμποροι και η Μαφία τους έχει πιάσει όλα τα φανάρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε δρόμο όλοι και όταν λέμε δρόμο εννοούμε δρόμο!!!!!!! να ξεβρωμήσει η χώρα και τις μαλακίες που θέλει να μας σερβίρει ο κάθε ΗΛΙΘΙΟΣ να πάει να τις πουλήσει εκεί που ξέρει.Με στρατηγικά κόλπα κάνανε τον Έλληνα άνεργο-ρατσιστή-βλάκα- ηλίθιο κ.λπ.ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!! Ο Αγανακτισμένος Έλληνας που δεν θέλει να πουληθεί η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομιμοποιήστε τους όλους μήπως και σωθούν τα δημόσια ταμεία διαφορετικά "η Ακρόπολη θα πουληθεί" για να καλυφθούν τα ελλείματα που δημιούργησαν οι λεβέντες και πατριώτες κυβερνήτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. i xora mas panta ipirxe xenofoviki kai ratsistiki kata sinepia kai i poli mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικα ειναι αληθεια,εχει την παραμικρη δοση αληθειας??
    Αλοιμονο τοση χολη και μισος μεταξυ ΕΛΛΗΝΩΝ,για κατι που ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!
    Μαλλον στον αερα συζηταμαι!

    Η ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ,σε τετοια τοπικα θεματα,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!

    ΥΓ Αν ειναι αληθεια,ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ,στο να γινει τετοια ασυλο μεσα σε κατοικημενη περιοχη!
    Η ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ,ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!
    ΜΟΝΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΡΚΕΙ!
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή