Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βασίλης Σπανάκης: Δελτίο τύπου για την Διαπαραταξιακή Επιτροπή

Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένοι Πολίτες", Βασίλης Σπανάκης, σχετικά με την πρόταση της παράταξής του για διαπαραταξιακή επιτροπή για το θέμα του Ξενώνα Μεταναστών:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ:Η ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η δημοτική μας παράταξη "Ενωμενοι Πολίτες" λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο τη σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής που θα επισκεφθεί τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη Αττικής για να τους θέσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην πόλη του Μοσχάτου από την ενδεχόμενη δημιουργία ενός τέτοιου ξενώνα.Επίσης, να τους ενημερώσει για το ενδεχόμενο δημιουργίας μεγαλύτερου προβλήματος στην περιοχή λόγω της λειτουργίας πολλών μικρών ξενοδοχείων.

Στην πρόταση αυτή διαφώνησε η παράταξη του κ. Ευθυμίου και οι παρατάξεις των κ.κ. Κρεμμύδα,Σούτου και Σωπάκη.

Η δημοτική μας παράταξη καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με τους κατοίκους προκειμένου να αποφύγουμε ένα ενδεχόμενο δημιουργίας ξενώνων μεταναστών δίπλα στα σπίτια μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να δει το θέμα με γνωμονα τα σημερινά χαρακτηριστικά της πόλης και να εξετάσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν έχει χρώματα ούτε διαχωριστικές γραμμές.

Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε την ιστορία της πόλης του Μοσχάτου.

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ας μπουν στην άκρη οι μικροκομματικές απόψεις. Πρέπει να γίνετε όλοι μια γροθιά αφού είστε όλοι αντίθετοι με αυτό που πάει να γίνει. Και επειδή αυτή η άρνηση από τα υπόλοιπα στελέχη του δημοτικού συμβουλίου ύποπτη μου φαίνεται .....στην τελική ας πραξει η κάθε παράταξη ξεχωριστά όπως νομίζει. Πάντως να ξέρετε ότι οι Μοσχατιωτες σε τέτοιες περιπτώσεις κρίνει την Ικανότητα του κάθε υποψήφιου δήμαρχου που ζητάει ψηφαλακια σε κάθε εκλογές. Εδώ λοιπόν θα κληθείτε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Το νου σας λοιπόν μην γίνεστε Μαυρογιαλουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή