Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών

Ήδη έχουμε γράψει για το φημολογούμενο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών που λέγεται ότι θα εγκατασταθεί στην θέση του ξενοδοχείου "Φοίβος" στο Μοσχάτο.

Σήμερα προέκυψαν νέες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε, ελπίζοντας κάποια στιγμή να έχουμε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση, γιατί το θέμα είναι σημαντικό.

Από αυτά που μάθαμε, λοιπόν, το ξενοδοχείο θα κλείσει στο τέλος του Μαΐου και ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για το Κέντρο Φιλοξενίας (το όνομα του το γνωρίζουμε, αλλά δεν το αποκαλύπτουμε, καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο) έχει νοικιάσει τον χώρο για 15+3 χρόνια.

Σκοπός του χώρου θα είναι η φιλοξενία μεταναστών που ζητούν πολιτικό άσυλο.

Φυσικά εγείρονται ερωτήματα όπως ποιος είναι ο λόγος μιας τέτοιας επένδυσης και από πού θα έρχονται έσοδα για τον επιχειρηματία. Αυτό όμως που ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή τους κατοίκους του Μοσχάτου είναι τι επιπτώσεις θα έχει για την περιοχή μια τέτοια εξέλιξη.

Ξαναγράφουμε ότι όλα αυτά είναι φήμες (οι οποίες, για να λέμε την αλήθεια, έχουν "κυκλοφορήσει" ευρέως, πλέον) οι οποίες δεν διαψεύδονται ούτε επιβεβαιώνονται.

5 σχόλια:

  1. apelasi theloun oxi filoxenia stin omonoia den patame tora den tha bgenoume k apo ta spitia mas!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPOREI TELIKA O KYRIOS EYTHIMIOY NA KANEI MIA DILOSH PANW SE AYTO TO THEMA?O KOSMOS ORIAZEI KAI DE KSEROUME TI GINETAI.

    MZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας τους φερουν,καλα θα περασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FILARAKI DEN THA PERASOUME KATHOLOU KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή