Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μοσχατιώτης στο Ελληνοτουρκικό Wipeout! (video)

Ο Βασιλιάς ζει. Όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμα, οφείλετε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video. Θα καταλάβετε ότι ο Βασιλιάς Έλβις, όχι μόνο ζει, αλλά είναι και Μοσχατιώτης.

Ο Βαγγέλης "Έλβις" Δεκάρεστος βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, στα γυρίσματα του show "Wipeout: Ελλαδα - Τουρκία", το οποίο είναι συμπαραγωγή ελληνικού (ΑΝΤ1) και τουρκικού (SHOW TV) τηλεοπτικού δικτύου.

Εκεί, μάγεψε τα πλήθη με τις χορευτικές του φιγούρες και τις πτώσεις του, αλλά πάνω απ' όλα έκανε γνωστό το Μοσχάτο, αφού ξεκίνησε την προσπάθεια του με την ιαχή "Μοσχάτο City και σας <μπιπ> το σπίτι" (με το <μπιπ> να είναι κυριολεκτικό, αφού λογόκρινε τον εαυτό του).

Το video είναι από το τουρκικό κανάλι, αφού τώρα παίζεται εκεί η εκπομπή, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί το φθινόπωρο.

Δείτε το video με την εμφάνιση του Βαγγέλη "Έλβις" Δεκάρεστου (με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό):


Αυτή η προσπάθεια χάρισε στον Βαγγέλη την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δυστυχώς εκεί, μια μεγαλοπρεπής τούμπα του στέρησε την ευκαιρία να μας κάνει εθνικά υπερήφανους...

Δεν πειράζει όμως, εμείς τον αγαπάμε, γιατί ξέρουμε ότι είναι αναγνώστης μας και μας αγαπάει και αυτός.

4 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ το Μοσχατο Live για την προσπαθεια που εκανε,που ξερω οτι για να ανεβασει το βιντεακι εκανε οτι περνουσε απ'το χερι του για να τα καταφερει,αλλα κ για την αναρτηση στην σελιδα του!!
    Εεεε δεν γινοτανε να μην αναφερω την Μοσχαταρα μας ;-) !!! Ηταν απιστευτη εμπειρια κ αν τυχει ποτε σε κανεναν,να παει τρεχοντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panta to lega oti apo to trito dimotiko tha bgoun ta pio lampra asteria!!!!!!!!!!!!!eisai apaixtos file mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή