Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Συμβαίνει τώρα: Τρακάρισμα στην γέφυρα της Πειραιώς (photo)

Κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος.
Τρακάρισμα συνέβη πριν από λίγο στην γέφυρα του Μοσχάτου στην οδό Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, δύο αμάξια ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να χτυπήσει στο φανάρι, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο η αστυνομία και ασθενοφόρο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν μόνο για υλικές ζημιές, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Γενικά, το συγκεκριμένο σημείο είναι επικίνδυνο, ειδικά όταν κάποιος επιχειρεί να στρίψει από το ρεύμα του Αγ. Ι. Ρέντη προς Αθήνα στην Πειραιώς, καθώς εκείνη την στιγμή "κατεβαίνει" το ρεύμα της γέφυρας από Μοσχάτο και συχνά γίνονται ατυχήματα.

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν σχολιάζεται, ότι η στροφή στο
    σημείο αυτό (από λαχαναγορά προς Πειραιώς),
    απαγορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι οτι χρονια τωρα θα μπορουσε να μεριμνησει ο δημος μας ή ο αρμοδιος φορεας τελοσπαντων για καλυτερο συγχρονισμο των φωτεινων σηματοδοτησεων.Εχουν γινει ενα σκασμο τροχαια ατυχηματα στο συγκεκριμενο σημειο...Φταινε και οι οδηγοι δεν λεω αλλα ειναι μερικα σημεια στο μοσχατο που ειναι ακρως επικινδυνα οπως για παραδειγμα στο τερμα της οδου πλατωνος που καταληγει στην οδο ποσειδωνος, οπου ερχονται τα αυτοκινητα του σκοτωμου και στην γωνια εχει μια αντιπροσωπια αυτοκινητων οπου μονιμως εχει αυτοκινητα της εκθεσης στο πεζοδρομιο και στον δρομο επι της ποσειδωνος με αποτελεσμα να μην υπαρχει ορατοτητα και να εχουν γινει απειρα ατυχηματα!Μακαρι καποιος να ενδιαφερθει πια γιατι τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H στροφή από λαχαναγορά για Πειραιώς απαγορεύεται οπότε αν κάποιος λανθασμένα επιχειρήσει να το κάνει κινδυνεύει! Δεν πρέπει να κάνουμε ηρωισμούς στο δρόμο!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή