Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Συνέδριο ΤΕΦΑΑ στο ΣΕΦ - Συμμετοχή και από Μοσχάτο

Το τμήμα ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τριήμερα (6-8 Μαΐου) συνέδριο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με θέμα «Έρευνα και Εφαρμογές στην Αθλητική Επιστήμη».

Στόχος του συνεδρίου είναι η σύζευξη της ερευνητικής τεκμηρίωσης με την πρακτική εφαρμογή και η ανάδειξη θεμελιωμένων απαντήσεων σε καίρια προβλήματα της σύγχρονης Αθλητικής Επιστήμης.

Μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές, νέοι ερευνητές, διδάσκοντες και πτυχιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να υποβάλουν ποιοτικές επιστημονικές εργασίες για προφορική ή αναρτημένη παρουσίαση. Θα υπάρξουν στρογγυλές τράπεζες, κύριες εισηγήσεις σε ολομέλεια και επιλεγμένες εισηγήσεις προσκεκλημένων ερευνητών.

Συμμετοχή από Μοσχάτο

Στο συνέδριο θα μιλήσει και μια Μοσχατιώτισσα επιστήμονας. Πρόκειται για την Ξένια Παπανικολάου, απόφοιτη του τμήματος ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακό στην ψυχολογία. Το θέμα της ομιλίας της, η οποία θα διαξαχθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου μεταξύ των ωρών 1:40 - 3:10, στην Αίθουσα 2 του συνεδρίου, είναι "Αυτοεκτίμηση και Επιθετικότητα: Παράλληλοι δρόμοι;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου