Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Η γνώμη σας για τον Ξενώνα Μεταναστών στο Μοσχάτο

Τις τελευταίες μέρες η κύρια συζήτηση στο Μοσχάτο είναι η αποκάλυψη του Μοσχάτο Live! σχετικά με το φημολογούμενο Ξενώνα Μεταναστών στην θέση του ξενοδοχείο Φοίβος που κλείνει στα τέλη του μήνα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το Μοσχάτο Live! αποκάλυψε τις φήμες που διαδίδονται σχετικά με την εγκατάσταση ενός τέτοιου ξενώνα στο Μοσχάτο, παρέχοντας πληροφορίες ύστερα από ρεπορτάζ.

Άμεσα ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, αντέδρασε δηλώνοντας κατηγορηματικά "όχι" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ το θέμα έφτασε στην Βουλή, καθώς ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος έθεσε ερωτήματα στους αρμόδιους Υπουργούς. Αύριο, μάλιστα, η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου θα συζητήσει για το θέμα στο συμβούλιο της, στις 19:30.

Τώρα εμείς ρωτάμε τους αναγνώστες μας για το ζήτημα, σε μια απλή ψηφοφορία: Ποιά είναι η γνώμη σας για ενδεχόμενο Ξενώνα Μεταναστών στο Μοσχάτο;

- Να γίνει μέσα στον ιστό της πόλης. Προφανώς για να τεθεί κάτι τέτοιο υπό συζήτηση, θεωρούμε προαπαιτούμενο την ύπαρξη και την τήρηση κανόνων ασφαλείας, υγιεινής κλπ.

- Να γίνει στην βιομηχανική ζώνη. Αν υπάρχει ανάγκη εύρεσης χώρου, η βιομηχανική ζώνη Μοσχάτου - Ταύρου θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια τέτοια εγκατάσταση, αφού βρίσκεται σχετικά μακριά από τις κατοικημένες περιοχές.

- Να μην γίνει πουθενά. Με αυτήν την επιλογή, απορρίπτεται κάθε συζήτηση εγκατάστασης τέτοιου Ξενώνα είτε εντός είτε εκτός των κατοικημένων περιοχών.

- Δεν με ενδιαφέρει.

- Δ.Ξ./Δ.Α.

Η ψηφοφορία θα βρίσκεται σε εξέλιξη στην πάνω αριστερά γωνία του blog μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Σημειώνουμε ότι η παρούσα ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική και αποτυπώνει την γνώμη των αναγνωστών μας και μόνο.

18 σχόλια:

  1. ΟΧΙ !! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ "ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω δεν εχουμε να φαμε εμεις θελουμε και αγαθοεργιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανονικα εξω ολοι οι μεταναστες απο την χωρα μασ τωρα 8ελουν και στεγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tελειώνεται & μάλιστα γρήγορα.Επιστροφή στο σπίτι του Τσίπρα,της Παπαρήγα, του Αλαβάνου.& σε όλους αυτούς που στηρίζουν αυτή την υποβάθμηση του Μοσχάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi vevaia....na pane pisw stis xwres tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια,το ΦΟΙΒΟΣ ειναι μικρο ξενοδοχειο,για 10 ζευγαρακια,πλακα κανουμε??
    Τι να φιλοξενησει εκει μεσα??

    Μηπως ειναι κανενα αλλο ξενοδοχειο,η λενε κανενα αλλο μερος??

    Για χαβαλε το εχω το θεμα,να με συμπαθατε!
    Βρηκανε ευκαιρια,τωρα που εχουμε τρομαξει ολοι με τους λαθρομεταναστες,και μας βαζουνε φυτιλιες, για να ξεχναμε το αισχος του μνημονιου!
    Τεραστιο προβλημα το λαθρομεταναστευτικο,αλλα ειναι ενα οντως τεραστιο δεντρο,αλλα να μην ξεχναμε και το τεραστιο δασος που λεγεται καταστροφη της χωρας απο το μνημονιο!
    Ας ηταν καλη η οικονομια,και θα ηταν ολα πιο ηρεμα!
    Τωρα χανουμε τις δουλειες μας,ακομα,και εκει που δεν μπηκανε μεταναστες!
    Τα μαγαζια της περιοχης απο τι κλεισανε??

    Μαζι με τους πακιστανοκαφρους,και τους καθε λογης λαθραιους να φυγουνε και οι γερμανογαλλοιαμερικανοι δυναστες!

    Τα πακιστανια και ολοι αυτοι ωγαζουνε 1 δις οι πονηροι ξενοι και δικοι μας βγαζουνε 100!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι αλλα πρεπει να τους εξασφαλιθοι μια στεγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιά χώρα σας βρε ανόητοι;Αποικία των Αμερικανοευρωπαίων την έχουν καταντήσει οι πολιτικοί που ψηφίζετε για να σας κάνουν τα λογής ρουσφέτια!Οι διάφοροι μετανάστες φταίνε για τα χάλια μας;Να τους δώσουν τα απαραίτητα έγγραφα να πάνε όπου θέλουν,σιγά μην θέλουν να κάτσουν σε μια χώρα με τέτοια κρίση.Αλλά ο πρωθυπουργός σας,αυτός ή ο προηγούμενος μεγαλουπάλληλος της Μέρκελ και του Ομπάμα και των τραπεζών,το ίδιο μου κάνει,υπόγραψε ο σφουγγοκολάριος,συγκεκριμένη συνθήκη και έτσι δεν φεύγει κανείς!Αποθήκη ανθρώπινων ζωών έγινε η Ελλάδα και τόπος κρανίου πρώτα απ΄όλα για μας εξαιτίας της διαφθοράς των κυβερνήσεών της και της υποταγής της στους Δυτικοευρωπαίους και σεις πέσατε σαν τα κοράκια πάνω στην πειναλέα φτωχολογιά που επίσης οι ίδιοι αλήτες,ο Σαρκοζί,ο Τρισέ και όλα αυτά τα παγκόσμια όρνεα ρημάζουν και αντί να πιέσετε δυναμικά τους βουλευτές και τους κομματάρχες σας να αγνοήσουν την κατάπτυστη συνθήκη του Δουβλίνου και να τους δώσουν έγγραφα να πάνε όπου θέλουν κάθεστε και κλωσσάτε τα τριάντα αργύρια του Ιούδα!Αν πιστεύετε στον Χριστό συνέλθετε!Ο Χριστός ο ίδιος... μετανάστης είναι...Εβραίος...ο έρημος...
    Δεν ντρέπεστε!Πόσο άθεοι βλάκες υποκριτές,απάνθρωποι,τομάρια έχετε καταντήσει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥ25 Μαΐου 2011 στις 10:32 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ 20% ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΕΝΑ "ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ" ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ!!!!ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ!!
    ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ! ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το Μοσχάτο είναι από τους λίγους οικογενειακούς δήμους της Αττικής, υπάρχει αρμονική συνύπαρξη με τους συμπολίτες μας μετανάστες και τις οικογένειες τους (αλβανούς, βούλγαρους, κ.α.), σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχθούμε ξενώνες λαθρομετανάστων και ότι αυτό συνεπάγεται. Αν συμβεί θα αποτελεί πρόκληση και λόγω για μαζική αντίδραση. Πέρασαν οι εποχές που καθόμασταν στους καναπέδες, αν θέλουν ας έρθουν θα ειμαστε ''πανέτοιμοι'' για να προστατέψουμε τις ζωές και το μέλλον των οικογένειών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην είσαι και τόσο ξετσίπωτος ρε 7:49!Όπως θεωρείς τώρα πια ότι με τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους έχεις αρμονική συνύπαρξη και άλλα ωραία και συγκινητικά, έτσι θα μας λες αύριο και για τους μαυριδερούς, που σήμερα επειδή ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ δεν τους θέλεις.Μόνον γι αυτό δεν τους θέλεις.Όλα για τα φράγκα γίνονται χρόνια τώρα,η υποκρισία σας όμως πια δεν αντέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή