Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ευχάριστα νέα δια στόματος Ευθυμίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ευχάριστα νέα έφερε η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο Φοίβος.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου ενημέρωσε τους πάνω από 500 κατοίκους που βρέθηκαν στο σημείο ότι η αίτηση που έγινε για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απορρίφθηκε από το Υπουργείο Υγείας και έτσι το θέμα κλείνει.

Συγκεκριμένα είπε: "Μόλις μάθαμε τις πληροφορίες για το ξενοδοχείο αντιδράσαμε άμεσα. Έγιναν επαφές με Υπουργούς και Βουλευτές και σήμερα μάθαμε ότι η αίτηση που έγινε στο Υπουργείο Υγείας και αφορούσε την χρήση του ξενοδοχείου ως Ξενώνα Μεταναστών απορρίφθηκε και έτσι το θέμα έχει κλείσει. Πάντα όμως θα έχουμε τον νου μας και δεν εφησυχάζουμε. Την αίτηση την έκανε η ΜΚΟ "Άνοδος". Θέλω να ευχαριστήσω τους Βουλευτές κ.κ. Ντινόπουλο, Λοβέρδο, Μίχο, Καρύδη και Νταλάρα για την βοήθεια. Επίσης ευχαριστώ και την Επιτροπή Κατοίκων για τον αγώνα της."

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί αντέδρασε με ανακούφιση στα νέα και η συγκέντρωση μετά από λίγο ολοκληρώθηκε.

Εμείς θέλουμε να εξάρουμε το γεγονός ότι οι κάτοικοι φέρθηκαν ψύχραιμα και ειρηνικά, χωρίς ακρότητες. Από την άλλη μεριά, πλέον υπάρχουν αποδείξεις ότι το θέμα δεν ήταν απλές φήμες, αλλά είχε βάση και η έγκαιρη αντιμετώπιση από όλους (Δήμος, κάτοικοι, βουλευτές) έφερε την λύση. Μια λύση που χρειαζόταν το Μοσχάτο και οι κάτοικοι του.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση:



19 σχόλια:

  1. Eπιτελους καλα νεα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα τι λένε αυτοί που έλεγαν ότι το θέμα δεν υπάρχει; Μέχρι και το όνομα της ΜΚΟ ξέρουμε. Ευτυχώς που κάποιοι πιο 'καχύποπτοι' αντέδρασαν γιατι ποιος ξέρει τι θα ξημέρωνε στο Μοσχάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νέα σίγουρα είναι ευχάριστα αυτή τη φορά αλλά....μαγκιά??? Καταρχήν δεν ήταν θέμα Ευθυμίου.. Για την ακρίβεια η Διεθνής Αμνηστία δεν ήταν καν ενημερωμένη επί του θέματος!
    Κατά δεύτερον δεν είναι μαγκιά για ένα δήμαρχο να φροντίζει τη πόλη του αλλά υποχρέωσή του!
    Και κατά τρίτον ο Ευθυμίου έχει μια ολόκληρη ομάδα δίπλα του δεν ενεργεί μόνος!!!
    Για τα υπόλοιπα ξενοδοχεία όμως? Είπαν ότι ήδη έχουν εγκατασταθεί λαθρομετανάστες σε γνωστό ξενοδοχείο του Μοσχάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O TΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ. ΑΛΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ μου αρεσε που ειδα εναν δημαρχο επιτελους να βρισκεται διπλα μας και να αγωνιζεται με εμας. Να εισαι καλα Αντρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσα χρόνια σε όσα προβλήματα υπάρχουν
    στο Μοσχάτο, απόντες. Για όλα λοιπόν
    τα προβλήματα σας φταίνε οι "λαθρο"μετανάστες.
    Αλλά ξέχασα, εμείς δεν είμαστε ρατσιστές,
    αυτοί είναι ξένοι. Μπράβο σας, να σας βλέπει
    ο αδόλφος από ψηλά και να χαίρεται.
    Λιβανίστε και λίγο τον Αντρέα, μήπως και
    σας βολέψει σε καμιά θεσούλα. Ευτυχώς αυτός
    μάλλον είναι πιο σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η καλύτερη απάντηση είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν κάποιοι να δουν; Τον δήμαρχο να ανεβαίνει στα κάγκελα, να αυτοπυρπολείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας ή να παίρνει το όπλο και να τρώει 5-6 Πακιστανούς για να δείξει τι;

    Ο άνθρωπος είναι πολιτικός, πολιτικά θα πιέσει, θα ψάξει νομικές οδούς, θα κλείσει ραντεβού. Εκεί πρέπει να έχεις επιχειρήματα. Προφανώς τα είχε και τελείωσε το θέμα.

    Συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο που λέει ότι είναι υποχρέωση του να προσέχει και το Μοσχάτο και τον Ταύρο. Όλων των πολιτικών είναι υποχρέωση να εξυπηρετούν το κοινό καλό. Όμως είναι τόσες λίγες οι περιπτώσεις που κάποιος δίνει την μάχη, που δυστυχώς πρέπει να τις ξεχωρίζουμε αυτές.

    Αλλά, όντως δεν ήταν μόνος του: Ντερέκας, Σάββας, Σιώκας, Δαμηλάκος, Μπούτσης, Φελλάς και άλλοι, όλοι έδωσαν μάχη. Και από κοντά και ο Σπανάκης σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά, λόγω χώρου.

    Συγχαρητήρια και τα μάτια ανοιχτά για ό,τι άλλο προκύψει. Από σήμερα, εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχος για την Δημοτική μου Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραλίγο να ξεχάσω: Συγχαρητήρια και στους κατοίκους για την άμεση, δυναμική αλλά και ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση. Αλλά και στα παιδιά των blogs που έδειξαν ότι αγαπάνε το Μοσχάτο και άνοιξαν μάτια.

    (Ο προηγούμενος είμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτόν τον Δήμαρχο θέλουμε, αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους θέλουμε, αυτούς τους κατοίκους θέλουμε.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΣΧΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΛΕ ΑΡΗ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή πιστεύετε ότι εάν ήταν προαποφασισμένο από τους αρμόδιους Οργανισμούς και Υπουργεία ένας Ευθυμίου (που μιλάτε για το όνομα και όχι για ολόκληρο το Δημ.Συμβ.με επικεφαλής τον Ευθυμίου ή έστω για όλο το κόσμο του Μοσχάτου ενωμένο) θα μπορούσε να καταφέρει και να τους κόψει... Εγώ βαλτή δεν είμαι αλλά απλός πολίτης του Μοσχάτου που σκέφτομαι πάντοτε με σύνεση και με αντικειμενικότητα. Μήπως όλοι εσείς είστε βαλτοί που κάνετε τα πάντα ώστε να επευφημίσετε κάποιον που ίσως και να μην το αξίζει τη συγκεκριμένη στιγμή;
    Όσο για τα υπόλοιπα ξενοδοχεία απλά μετέφερα κάτι που μου είπε συγκάτοικος όταν γύρισε από τη συγκέντρωση. Ήταν ερώτημα και όχι πληροφορία.
    Και μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι σε μία διαδυκτιακή συζήτηση για το καλό της πόλης έσπευσε κάποιος να με κατηγορήσει!!!
    Και κάτι ακόμη. Σκεφτείτε: εάν τα πράγματα ήταν τόσο απλά τότε οι 14 περιοχές στις οποίες θα γίνουν τελικά οι Ξενώνες και έχουν ήδη ανακοινωθεί θα είχαν καταφέρει να το αποτρέψουν.

    Όπως και να έχει προς στιγμήν αποδείχθηκε φημολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλιστα...βρε παιδιά το παραπάνω κείμενο αναφέρει ότι η αίτηση απορρίφθηκε από το Υπ.Υγείας για το ξενοδοχείο Φοίβος! Για τα υπόλοιπα ξενοδοχεία όμως......???? Οπότε κυρίες και κύριοι να μην εφησυχάζουμε γιατί δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο... Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα....Πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα! Τώρα αρχίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αμα δεν βιαζανε οτι κινειται και δεν μαχαιρωνανε το ιδιο...τοτε δεν θα μας πειραζε φιλε..εμας τοτε στη Γερμανια δεν μας αφηναν στο χορταρι να κατσουμε οι μπατσοι και τωρα μου λες γι αυτους που την ανθρωπινη ζωη την εχουν για τα σκουπιδια..δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι υπαρχει γραμμη να διαλυσουν το εθνος μας γι αυτο και μας τους φυτευουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία νίκησε η φημολογία. γιατί δεν μας λένε και πότε έγινε η αίτηση και πότε απορριφθηκε πόσο καιρό πριν;
    Απλά ντόρος να γίνεται και να λέμε ότι κάτι κάνουμε το μόνο 'κέρδος' μας που ήρθαν 10-15 απο την Χρυσή Αυγή μας είπαν τον εθνικό ύμνο και μας έβγαλε το κάναλι του καρατζαφέρη. Φτάσαμε με την ανεύθυνη στάση κάποιων να μας πούνε και φασίστες για ένα θέμα που δεν υπήρξε στην ουσία ποτέ. φευ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στα άρματα, στα άρματα...

    Πραγματικά εκπλήσσομαι από τη μικροψυχία και τη κοντόφθαλμη όραση ορισμένων (της πλειοψηφίας από ότι φαίνεται) ανθρώπων εδώ μέσα...

    Ζηλέυοντας τη δόξα και την προβολή της Κερατέας (αν και η υπόθεση είναι τελείως διαφορετική) ξεσηκώθηκε και το Μοσχάτο κατά των Μεταναστών...

    Ξεσηκώθηκε το Μοσχάτο κατά αυτών που δεν έχουν φωνή, δεν έχουν δύναμη να εκφραστούν εναντίον ίσως και των σκουληκιών... Γιατί όχι...

    Πόσο υποκριτές είστε όλοι σας. Τώρα σας ενοχλούν? όταν τους φωνάζατε και τους δίνατε 5 Ευρω για να σας κάνουν τις αγγαρείες που ΕΣΕΙΣ οι διαμρτυρόμενοι ευσεβείς και φιλειρηνικοί βαριόσασταν να κάνετε ήταν φίλοι σας τότε οι μετανάστες?

    Λίγο ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. όμως η υποκρισία και η έλλειψη αυτοκριτικής έχουν οδηγήσει τον τόπο στη σημερινή κατάσταση.

    Ζήτω λοιπόν οι στενόμυαλες παλιές γενιές... Οι γενιές της μάσας, του ρατσιμού και του αράγματος...

    Άραγε πόσο δημοκρατικό είναι να ξεφορτωθούμε εμείς τους μετανάστες και να τοςυ φορτωθεί ένας άλλος Δήμος? Και αν δεν τους θέλει κανείς γιατί να τους κρατήσουμε ζωντανούς ε??? Πραγματικά η εικόνα της σημερινής κοινωνίας είναι αποκαρδιωτική. Εύγε σε όσους κατήντησαν τον Έλληνα σε αυτά τα χάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ναι ρε φιλε 3.47 καλα τα λες..η μονη δυναμη που εχουν οι καημενοι ειναι να ξεκοιλιαζουν πατεραδες για μια παλιοκαμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ 3.47 ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΥΤΕΨΕΤΕ" ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ....ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή