Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Video από την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Χτες γράψαμε για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, σχετικά με την απόρριψη της αίτησης από το Υπουργείο Υγείας για το ξενοδοχείο Φοίβος.

Σήμερα έχουμε video από την συγκέντρωση που δείχνουν όλη την δήλωση του Δημάρχου, δήλωση του Βασίλη Σπανάκη, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Μοσχάτο και γενικές εικόνες από την συγκέντρωση. Το ρεπορτάζ, όμως δεν τελειώνει, καθώς σύντομα θα δημοσιεύσουμε και κάποιες άλλες ειδήσεις που βγήκαν από την χθεσινή βραδιά που έχουν ξεχωριστή σημασία.

Δείτε το video με την δήλωση του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου:


Πριν δούμε το video με την δήλωση του Βασίλη Σπανάκη, δημοσιεύουμε και ένα δελτίο τύπου που μας απέστειλε, σχετικά με την χθεσινή συγκέντρωση:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ: "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ"

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Μοσχάτο είναι ιστορική και έστειλε ουσιαστικό και δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Οι πολίτες του Μοσχάτου διαμαρτυρήθηκαν στο ενδεχόμενο δημιουργίας ξενώνα μεταναστών στην περιοχή μας.

Απέδειξαν ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να έχει τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό λόγο.


Τέλος το video με τις εικόνες της συγκέντρωσης. Εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νεκτάριο Ηλιόπουλο για την εξαιρετική δουλειά του και την παραχώρηση του υλικού, όπως και το καλό blog "Το Μοσχάτο Μου":

4 σχόλια:

  1. ο σπανακης ηρθε οταν τελειωσε η εκδηλωση σαν σωτηρας ειπε τις γνωστες αμπελοφιλοσοφιες του και ολο χαρα απεχωρησε.χ...π.... χαρα γεματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sou vasilare me ta wraia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λένε Χασάν και είμαι Πακιστανός, εδώ και εικοσιπέντε χρόνια ζω στο Μοσχατο. Δεν ανήκω στο Μέτωπο Αγανακτισμένων της Πανελλήνιου Ομάδας Υποβολής και Σταδιακής Ηλιθιοποίησης Συμπατριωτών, συμπαθών είμαι γιατί τα εικοσιπέντε χρόνια στην Ελλάδα μ’ έμαθαν πολλά.
    Ο εθνικιστικός και φασιστικός εσμός προσφάι μου, ανησυχώ μην μου κλέψουν την σύνταξη μου, τα λίγα λεφτά που μου έχουν μείνει από το χρηματιστήριο ή το κινητό μου. Δεν έχω κάνει περιτομή γιατί απεργούσε ο μουλάς. Σε λίγο φεύγω για Νορβηγία με μια πανέμορφη ξανθιά που γνώρισα στο Φοίβο.
    Όλοι στη γειτονιά με ξέρουν και επίσης ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έκλεβα την γυναίκα ενός επενδυτή. Πήγα να ξεβουλώσω το λούκι του νιπτήρα, μου ανοίγει μια πανέμορφη ξανθιά και μου λέει:
    - Μιας και σχολνάς δεν κάθεσαι να πιούμε ένα καφεδάκι παρέα.

    Καθώς ρουφάω το καφεδάκι μου, εκείνη φοράει κάτι πιο άνετο, πιο σέξυ. Όταν τέλειωσα το καφεδάκι μου, με πιάνει από το χέρι μ΄ οδηγεί στο κρεβάτι. Εκεί να μην τα πολυλογώ απόλαυσε το καλύτερο σεξ που είχε κάνει ποτέ στην ζωή της. Λίγο αργότερα και καθώς ντυνόμουνα, έρχεται και μου δίνει 5 ευρώ

    - Μου προσέφερες ένα θαυμάσιο καφέ, κάναμε το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Αυτό, τώρα, τι είναι;

    - Ήξερα ότι φεύγεις για Πακιστάν αλλά δεν ήξερα τι να σου δώσω.
    Έτσι, ρώτησα τον άντρα μου και εκείνος μου είπε:
    "Γάμησέ τον μωρέ και δώσε του εκεί πέρα ένα πεντάευρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή