Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Διάρρηξη ψιλικατζίδικου στο Μοσχάτο την Κυριακή

Διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών την Κυριακή (29/5) το βράδυ είχαμε στο Μοσχάτο. Το κατάστημα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πλάτωνος και και Παπαχριστοφίλου (δίπλα στο κομμωτήριο Στούντιο 9).

Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία και εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός οι γείτονες που ξύπνησαν από τη φασαρία κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τους αυτόπτες έφτασε στο σημείο μετά από 45 λεπτά.

(Πηγή: Ζούμε Μοσχάτο)

5 σχόλια:

  1. Εκεί που πήγαν το τμήμα λογικό είναι να φτάσει μετά από τόση ώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά απο 45 λεπτά έφτασε η Αστυνομία?
    Καληνύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτη την αργοπορια την γνωριζουν οι ληστεσς και γι αυτο δρουν χωρις κανενα φοβο.δυστυχως τα κρουσματα στο μοσχατο πληθαινουν σε επικινδυνο βαθμο μερα με την μερα.ας ελπισουμε να μην εχουμε χειροτερα.πρεπει να γινει κατι το συντομοτερο.στο μοσχατο πλεον κυκλοφορει ανεξελεκτα πολυεθνικο παρακμιακο στοιχειο.πιστευω οτι δεν κανει πλεον την δουλεια τησ καλα οπως στην αρχη και η ομαδα διας,πολλες φορες που τους αναζητω ειναι εξαφανισμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θράσσος κάποιων ανθρώπων είναι φοβερό.ο κος ληστής έδρασε πράγματι ως κύριος.τα μάζεψε και έφυγε.Δυστυχώς η ομάδα ΔΙΑΣ δεν ήταν εν δράση εκείνη την στιγμή.
    Αν κάποιος κάνει κάτι και μας προσφέρει λίγη ασφάλεια είναι αυτά τα παίδία.Και μόνο αυτά.Δεν φταίει που το αστυνομικό τμήμα πήγε εκεί που πήγε .Απλά σε τέτοιες περιπτώγσεις δεν ενδιαφέρονται γιατί ο αδικημένος είναι καμμένο χαρτί.ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΡΑΣΣΟΣ.Και δυστυχώς δεν είναι το μόνο κρούσμα στο Μοσχάτο.Το Μοσχάτο μας αρχίζει και καταρέει ,γίνεται το τσιφλίκι του κάθε τυχαίου που το μόνο που θέλει είναι να κλέψει και όχι να δουλέψει.Αν οι άνεργοι αυτής της χώρας έκλεβαν τότε καήκαμε.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΣ <3
    Η ομονοια σας στηριζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή