Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

E-mail αναγνώστη για την κοπή της πίτας στο Μοσχάτο

Αναγνώστης μας απέστειλε e-mail σχετικά με την κοπή της πίτας στο Δημαρχείο του Μοσχάτου, την Πρωτοχρονιά:

Αγαπητό Moschato Live,

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έβλεπα την χθεσινή διαφήμιση για την κοπή της πίττας στο δημαρχειο του Ταύρου και σκέφτηκα ότι δεν γράψατε τίποτα για την κοπή της πίττας στο δημαρχειο του Μοσχάτου, την πρωτοχρονιά.

Αρχικά θελω να ομολογησω ότι ψήφισαν την παραταξη του Αρη του Κρεμμύδα στις εκλογές, ενώ στον δεύτερο γύρο δεν πήγα να ψηφίσω.

Δεν γράψατε λοιπον για τον λόγο που έβγαλε ο Ευθυμίου, ο οποίος ηταν καταπληκτικός. Φαίνεται ότι μετά τις εκλογές ο Ευθυμίου είναι απαλλαγμένος από το άγχος που είχε για να βγει και μιλάει όπως θέλει να μιλάει και όχι όπως πρέπει. Σωστές απόψεις, τεκμηριωμένες, εύκολα κατανοητές και εφαρμόσιμες. Ευχάριστη έκπληξη για μενα και για πολλούς.

Δεν γραψατε για το unfair στον δήμαρχο Σούτο, καθώς δεν έγινε καμία αναφορά στο πρόσωπο αι το εργο του.

Δεν γράψατε για τον Σπανακη που μιλάει για ενότητα όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Επισης ήταν αυτος που μάζεψε την ιστορία με τον Σουτο, με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τον τελευταίο καιρό.

Τελος θελω να σταθώ στον Αρη Κρεμμύδα. Ο λόγος του ήταν μια αγιογραφία στον Παπαντώνη και το έργο του, σε σημείο να αναρωτιόμαστε αν αυτός που εβλεπα ήταν ο ίδιος ο Αρης ή κάποιος δίδυμος αδερφός του. Αυτά έλεγες Άρη πριν τις εκλογές; Και αφού τα πίστευες, γιατί δεν τα έλεγες να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται; Και γιατί έφυγες από την παράταξη του Παπαντώνη αφού τα εκανε όλα τόσο καλά; Συγγνώμη Άρη μου, αλλά με κωλοτούμπες δεν γίνεται δουλειά. Εγώ σε ψήφισα Άρη μου, αλλά φοβάμαι ότι έκανα λάθος και οτι με παραπλάνησες.

Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΑΡΗΣ... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς οι Αριανοί έχετε μάθει να τους αποκαλείτε όλους "κωλοτούμπες".
    Τώρα είπατε και τον αρχηγό σας.
    Λογική εξέλιξη!!!

    Ο Σούτος ήταν απαράδεκτος. Αυτά που είπε ήταν αυτά που του ζήταγαν οι φίλοι του, προεκλογικά, να εκτιμήσει και να μην κατέβει σαν υποψήφιος ώστε να διαφυλάξει την υστεροφημία του και το κύρος, του τελευταίου δημάρχου του Ταύρου σαν μεμονωμένου δήμου, άλλωστε το αποτέλεσμα μόνο αυτός δεν το έβλεπε.
    Τώρα είναι αργά και προπάντων δεν του φταίει κανείς. Η προσφιλής του τακτική να μετακυλίει και να φορτώνει τα λάθη του σε άλλους δεν πιάνει πια, τώρα που ξεγυμνώθηκε.
    Ο οικονομικός έλεγχος που τόσο πολύ φοβάται είναι αναπόφευκτος, αλλά προσέξτε να γίνει στην σωστή κατεύθυνση. Τα επίσημα έσοδα, λίγο πολύ έχουν ακολουθήσει νόμιμες διαδικασίες και για οποιαδήποτε ατέλεια είναι έτοιμος να φορτώσει στους άλλους την ευθύνη.
    Ψάχτε τα έσοδα που ανήκαν στον δήμο, αλλά ΔΕΝ μπήκαν στο ταμείο (αλλά σε άλλες τσέπες), όπως τα 5χ5, τις προμήθειες, τις διαφημίσεις, το κλείσιμο των εργολαβιών και όλα όσα έχουν ήδη γραφτεί.
    ΠΡΟΣΟΧΗ στο ποιος εισέπραξε τα έσοδα που δικαιούταν να εισπράξει η δημοτική επιχείρηση, εκεί θέλει δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εσυ ανώνυμε αναγνώστη ψήφισες τον Αρη εγώ ψήφισα τον...ΟBAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Κρεμμύδας δεν έκανε καμιά κωλοτούμπα.
    Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα σήμαινε την δια δημoσίας δηλώσεως προσχώρηση σε κάποια άλλη δημοτική ομάδα, πράγμα που θα σήμαινε την διάλυση του συνδυασμού του.
    Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ όχι μόνον υπάρχουν, αλλά και ετοιμάζουν ολομέλεια των δυνάμεων τους σε Ταύρο και Μοσχάτο με σκοπό την οργανωτική τους συγκρότηση ως παράταξης, αλλά και την συνέχισης της δράσης τους μέσα από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ταύρου & Μοσχάτου, από την οποία άλλωστε προέκυψε και η εκλογική κάθοδος Κρεμμύδα.
    Στην κοπή της πίτας του νέου δήμου, απλά είπε 2-3 καλές κουβέντες για τον αποχωρούντα κ. Παπαντώνη, τη σημασία των οποίων μόνον ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει.
    Παρόλα αυτά, θα τολμήσω να εκφέρω την δική μου άποψη, γιατί αφενός τον γνωρίζω πολύ καλά, και αφετέρου έχουμε συζητήσει πάνω στο θέμα.
    Κατ’ αρχάς ο εντυπωσιασμός προέρχεται από δύο λόγους. 1ον από το γεγονός ότι οι σχέσεις Παπαντώνη – Κρεμμύδα βρίσκονταν «υπό το μηδέν» και 2ον εξαιτίας της συστηματικής καλλιέργειας του «εντυπωσιασμού» από τους γνωστούς - άγνωστους.
    Ο κ. Κρεμμύδας πολύ απλά μίλησε για τον απερχόμενο δήμαρχο, όπως περίπου θα έπρεπε να μιλήσει ένας άνθρωπος που τιμά μια συνεργασία και μια φιλική σχέση πάρα πολλών ετών, που προηγήθηκαν της ρήξης στις σχέσεις τους.
    Ήταν μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης και αυτό τιμάει τον κ. Κρεμμύδα!
    Δείχνει ότι πάνω του έχει τσίπα, και μέσα του ανθρωπιά, παρά το γεγονός ότι υπήρξε στόχος μιας ενορχηστρωμένης ελεεινολόγησης, από την οποία δεν απουσιάζει δυστυχώς ο κ. Παπαντώνης.
    Θεωρώ παράδοξο το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που πριν 2 μήνες ψήφισε Κρεμμύδα (και μάλιστα δεν πήγε να ψηφίσει την δεύτερη Κυριακή), να γράφει τέτοια παράδοξα πράγματα και μάλιστα μέσω ενός email όπου δηλώνει ότι δεν τον ξαναψηφίζει.
    Και ενώ το πρόβλημα του Ανώνυμου επιστολογράφου είναι η από τον κ. Κρεμμύδα εκθείαση του πρώην δημάρχου, δηλώνει θαυμασμό για τον καταπληκτικό λόγο που εκφώνησε ο κ. Ευθυμίου και τα ενωτικά συνθήματα των Σπανάκη – Σούτου.
    Δηλαδή πλήρης σύγχυση ανάμεσα στο «συναινετικού» και του «κριτικού».
    Χωρίς να θέλω να γίνω προσβλητικός, απλά και χωρίς περιστροφές λέω πως η επιστολή αυτή και η επιλογή του χρόνου με βάζουν σε διάφορες σκέψεις, καθώς η ώρα του εκλογοδικείου έρχεται, και ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει.
    Αναρωτιέμαι μήπως σε μια τέτοια προοπτική, η κατασκευή κοψοχέρηδων αποτελεί πρόνοια των ίδιων κύκλων που είχαν σχεδιάσει την προεκλογική λασπολογία κατά του κ. Κρεμμύδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ********************************************
    εξαιτίας της συστηματικής καλλιέργειας του «εντυπωσιασμού» από τους γνωστούς - άγνωστους.
    *********************************************
    Αυτή είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείτε όλοι εσείς οι Αριανοί συστηματικά εδώ και πολλούς μήνες (και ιδιαίτερα εσύ Astro-βρέφος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ.....ΨΗΦΙΣΕΣ ΑΡΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή